Подарък чанта за бала D24TIME с дръжка и кърпа 11,5, Голяма Чанта за подаръци на Выпускную парти за завършилите висши класове Колеж, Абитуриентски Плик за Тематични парт?
  • New

Подарък чанта за бала D24TIME с дръжка и кърпа 11,5, Голяма Чанта за подаръци на Выпускную парти за завършилите висши класове

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Подарък пакет на бала】 1 опаковка, цветен дизайн, отличен за вашите аксесоари за абитуриентски партита 【Пакети за подаръци на бала】 Нашите пакети за подаръци на бала идват с бяла цигарена хартия и златни дръжки, придающими им прости и изискан външен вид. 【Качествен материал】 Нашите подаръчни пакети за поздравления имат размери 5 "x 9" x 11,5" и са изработени от висококачествен картон.Освен това, подарък пакет има засилено дъното и трайни писалки за да се осигури устойчивост и възможности за повторно използване. 【Поздравителни хартиени подаръчни пакети за бала】 Нашите подаръчни пакети за бала са идеални за празнуване на абитуриентски бижута, абитуриентски партита.Направете ги на бала ден специален благодарение на скъпоценния спомен. 【Многоцелеви】 Тези подаръчни торбички имат по-голяма капацитет и са идеални за опаковане на подаръци, на бала, най-подходящия подарък пакет е необходим, когато се готви изискан подарък.Вашите приятели ще бъдат щастливи, когато видят този подаръчен пакет на бала парти. 【Подарък пакет на бала】 1 опаковка, цветен дизайн, отличен за вашите аксесоари за абитуриентски партита. 【Пакети за подаръци на бала】 Нашите пакети за подаръци на бала идват с бяла цигарена хартия и златни дръжки, придающими им прости и изискан външен вид. 【Качествен материал】 Нашите подаръчни пакети за поздравления имат размери 5 "x 9" x 11,5" и са изработени от висококачествен картон.Освен това, подарък пакет има засилено дъното и трайни писалки за да се осигури устойчивост и възможности за повторно използване. 【Поздравителни хартиени подаръчни пакети за бала】 Нашите подаръчни пакети за бала са идеални за празнуване на абитуриентски бижута, абитуриентски партита.Направете ги на бала ден специален благодарение на скъпоценния спомен. 【Многоцелеви】 Тези подаръчни торбички имат по-голяма капацитет и са идеални за опаковане на подаръци, на бала, най-подходящия подарък пакет е необходим, когато се готви изискан подарък.