Стъклени съдове за съхранение на кърма Matyz, 6 опаковки, Бутилка 6 унции, Съвместима с помпа Spectra Medela Philips - Комплект шишета за безопасно съхранение във фризера - Бебешк?
  • New

Стъклени съдове за съхранение на кърма Matyz, 6 опаковки, Бутилка 6 унции, Съвместима с помпа Spectra Medela Philips - Комплект

BGN 21.53

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СИГУРНОСТТА на МАЙЧИНОТО МЛЯКО Е НАЙ-важният ПРИОРИТЕТ - Изработени от хранителен BOROSILICATE СТЪКЛО с много нисък коефициент на топлинно разширение, което го прави по-устойчиви на термични въздействия (може да се стерилизира чрез преваряване, също така е известно, че те са химически устойчиви във фризера) - Бутилка не съдържат вредни химически вещества в млякото на детето си, НЕ остава вкус на пластмаса (навлизане на токсични вещества, води до появата на вкус на пластмаса) - Сертифицирани CPC за хранителни продукти - Стъклена бутилка с широко гърло и по-лесни за почистване и употреба СТЪКЛЕНИ БУТИЛКИ С ШИРОКО ГЪРЛО и 3 В 1 за РАЗМЯНА и СЪХРАНЕНИЕ на бонус bottle convertor е изработен от хранително-полипропилен; всички детайли, влизащи в състава на нашия продукт, не съдържат вредни химикали, като на БПА, фталати и олово - без тежки метали и латекс - Могат да се мият в миялна машина, фризер и микровълнова печка.Всички детайли могат да се дезинфекцират.ПРИВЪРЗАНО за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ - Истински детски стоки под търговската марка Matyz - Дизайн и качество на американската компания Matyz Inc. - Бизнес от 1995 г. - ТЪРГОВСКАТА марка е регистрирана в САЩ - CPC е сертифициран за хранителни продукти - Този продукт се предлага с 1 месец изпитателен срок пълно възстановяване на средства и за цял живот обслужване на клиентите.СИГУРНОСТТА НА КЪРМА Е НАШ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТОМ1. Изработен от хранително-BOROSILICATE СТЪКЛО, което е с много нисък коефициент на термично разширение, което го прави по-устойчиви на термични въздействия (може да бъдат подложени на стерилизация чрез преваряване, също така е известно, че фризера е химически стабилен. Шишета не съдържат вредни химически вещества в млякото на детето си не прониква вкус на ПЛАСТМАСА (навлизане на токсични вещества, води до появата на вкус на пластмаса). CPC Сертифициран хранително-вкусовата Сорт4. Стъклени бутилки с широко гърло и по-лесни за почистване и употреба. БУТИЛКИ С ШИРОКО ГЪРЛО 3 В 1 ЗА СЦЕЖИВАНИЯ, СЪХРАНЕНИЕ и КОРМЛЕНИЯ1.