Ламиниращо 7 в 1, Ламинаторная машина и пакети за ламиниране, използвани за офиса / дома, вграден тример за хартия, округлитель сметка.
  • New

Ламиниращо 7 в 1, Ламинаторная машина и пакети за ламиниране, използвани за офиса / дома, вграден тример за хартия, округлитель

BGN 44.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Бутон ABS надстройка ламинаторной машина 13 инча】Ламинаторная машина Lamtetur, бърз 2-6 минути случи с индикатор за готовност; Бутон ABS поставена и задръствания на хартия неВисока скорост на ламиниране за подобряване на вашата ефективност, защита и консервиране. 【Лично ламиниращо 11x17 за офиса / дома / училището】 Ламинирует документи с ширина до 16 инча; Ламинатор за писма във формат A3/A4/A5 /A6, юридически документи, визитки и е идеална за универсална проекти "Направи си сам" с поставена бутон на ABS и без задръствания с хартия.Висока скорост на ламиниране за подобряване на вашата ефективност, защита и консервиране. 【Лично ламиниращо 11x17 за офиса/ дома / училището】 Ламинирует документи с ширина до 16 инча; Ламинатор за писма във формат A3/A4/A5/A6, юридически документи, визитки и е идеална за универсална проекти направи си САМ " и занаяти.Широко се използва за дома / офиса / лични diy / Учители и така нататък. 【Обновена система на ламинатор и висока скорост на ламиниране 】 Машина за горещо и студено ламиниране с две ролки с топъл предлага професионално и безопасно, лесно управление.Обновена система на ламинатор и конструкция с две колела осигуряват плавно ламиниране, така че при ламинировании със скорост 250 мм/мин не се появява шум. 【Универсален ламиниращо 7 в 1 с множество функции】Ламинаторная машина 7 в 1 с нож Включва машинка за хартия, с три различни рисунки и декоративна слама, закруглитель ъгли лесно Можете да получите красиви заоблени ъгли, особено подходящи за изрезки снимки и т. Прост и практичен.Система за топла и студена вода, която предоставя максимално удобство за вас. 【Ламинаторная машина с листовете за ламиниране и по-кръгла ъгъл 】 Обновената интелигентна система за контрол на температура, която ще осигури по-голяма сигурност за вашето семейство и вашата машина и ще продължителна употреба.Комплектът включва 1 ламинатор с 70 листа за ламиниране, 1 ъглов скруглитель.За актуализиране на проекти на бутона ABS Конструкция бутон на КОРЕМА може да се предотврати засядане на листа за ламиниране ламинировании.