Мини-Дървена Музикална Ковчег ZJchao, Резбовани Дървени Музикални кутии за бижута ръчна изработка, Механична Музикална ковчег с ръчно управление, Подарък за Рожден Д?
  • New

Мини-Дървена Музикална Ковчег ZJchao, Резбовани Дървени Музикални кутии за бижута ръчна изработка, Механична Музикална ковчег

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безупречна работа с отлично качество, страхотен подарък за рожден ден, Коледа или Свети ВалентинТова е механична музикална ковчег, който не се нуждае от батерия за захранване.Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика.Мини размер : Той може да се превърне в чудесна декорация на вашата стая, или се настанят на всяко място, което ви харесва.Прекрасен дизайн в стил, изискани модели от кактуси, проявяват по-голяма изобретателност.Безупречна работа с отлично качество, страхотен подарък за рожден ден, Коледа или Свети Валентин.Това е механична музикална ковчег, който не се нуждае от батерия за захранване.Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика.Мини размер : Той може да се превърне в чудесна декорация на вашата стая, или се настанят на всяко място, което ви харесва.Прекрасен дизайн в стил, изискани модели от кактуси, проявяват по-голяма изобретателност. Прекрасен дизайн в стил, изискани модели от кактуси, проявяват по-голяма изобретателност. Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика. Това е механична музикална ковчег, за храна, която не е необходима батерия. Мини размер : тя може да бъде красива украса на вашата стая или публикувани там, където ви харесва. Перфектно качество на изработка с отлично качество, страхотен подарък за рожден ден, Коледа или Свети Валентин.Завъртете дръжката и се насладете на прекрасна музика.Това е механична музикална ковчег, за храна, която не е необходима батерия. 3 различни красиви цветове по избор.Мини размер : Той може да се превърне в чудесна декорация на вашата стая, или се настанят там, където вие искате.Безупречна работа с отлично качество, страхотен подарък за рожден ден, Коледа или свети Валентин. Параметри : Състояние : абсолютно новия Материал : дърво + метал > Тегло : приблизително 94 г /3,3 грама Размер : приблизително 8,7 х 6,4 х 4 см/3,4 х 2,5 х 1,6 инча Цвят : син/розов /жълт (по желание) съдържание на Пакета : 1 х музикална ковчег Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Condition:
brand new
Material:
Wood + Metal
> Weight:
Approx. 94g/3.3oz
Size:
Approx. 8.7 x 6.4 x 4cm/3.4 x 2.5 x 1.6inch
Color:
Blue/Pink /yellow (optional)
Packing List:
1 x music box:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: