Нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление 1640 фута, Водоустойчива Акумулаторна батерия устойчив на удари яка Ipx7 за всички видове кучета, 3 безопасният
  • New

Нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление 1640 фута, Водоустойчива Акумулаторна батерия устойчив на удари яка

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[3 РЕЖИМА на ДРЕСУРА] : Нашийник за дресура на кучета предлага 3 отделни режима на дресура : звуков сигнал, вибрации и удар, за да помогне на кучето да се адаптира към вашите команди и да се определи дразнещо поведение, като лай, кусание, грызение и изкопни работи [Водоустойчива яка] : Нашият устойчив на удари нашийник-приемник за кучета е водоустойчива функция на нивото на IPX7, можете да тренирате кучето си независимо от дъжда или всички влажни условия. [ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ РАЗМЕРИ ТЯЛО] : Подходяща за всички породи кучета с тегло от 10 до 150 паунда и размера на шията, от 9 до 22 инча. [Удобен силикон] : Нов структурен дизайн + удобен силиконов материал е висококачествена силиконова водещ колона, няма да навреди на кучето. [Решение] : Лошо поведение може да повлияе негативно на връзката ви с кучето си.Ако искате да подобрите поведението на кучето си у дома или на обществени ситуации, този нашийник за дресура на кучета с дистанционно управление - идеалното решение за всички ваши нужди в обучението на кучета.Параметри : Име на продукта : Български с дистанционно управление Цвят на продукта : червен/жълт Материал на продукта : ABS-материал, тесьма, силикон Приложимо обект : подходящ за кучета на възраст над 3 месеца Клас на водонепропускливост : ІРХ7Режим захранване : акумулаторна литиево-йонна батерия захранване на Дистанционното управление : на 500 метра Капацитет на батерията : 300 ма Технически характеристики на продукта : Дистанционно управление : 13.5 СМ-на получателя : 6.85 Кутия : ● 1 * дистанционно управления1 * Приемник яка, за собакы1. Всяко куче си удар и вибрации.Използвайте режим на удар или вибрация.Препоръчва да се започне с отстраняване на грешки на ниско ниво. Майната-надолу капака на приемника трябва да бъде обърната към шията домашен любимец.Поставянето на нашийник близо до кожата, поставете в него пръст, и той ще бъде в надетом състояние, когато той просто е опъната.

Product Name:
Remote Control Dog Trainer
Product color:
red/yellow
Product material:
ABS material, webbing, silicone
Applicable object:
suitable for dogs over 3 months old
Waterproof grade:
IPX7
Power supply mode:
rechargeable lithium battery power supply
Remote control distance:
500 meters
Battery capacity:
300mah
Product Specifications:
Remote Control
Receiver:
6.45*3.8*4.85
Box:
●1*remote control:
1* Dog shock collar receiver:
1. Each dog has a different shock and vibration. Use the shock or vibration mode. It is recommended to start debugging from a low level.:
2. The screw cap of the receiver should be facing the neck of the pet. When wearing the collar close to the skin, insert a finger into it and it will be in the wearing state when it is just tight. (Note:
Long-haired dogs need to be trimmed to avoid contact with the skin)
3. The remote control will automatically enter the standby power saving mode after about 15 seconds. Press the random key of the remote control next time. :