Маска за сън с Животни, Детски Маска За Сън, 10 бр., Коралов Руно, Скъпа Превръзка на Очите във формата на Заек, Blinder за Сън, Сенки за очи за Момичета и Жени (1 #)
  • New

Маска за сън с Животни, Детски Маска За Сън, 10 бр., Коралов Руно, Скъпа Превръзка на Очите във формата на Заек,

BGN 4.02

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Приложимостта на самия продукт е един от факторите, които трябва да се вземат предвид】Благодарение на еластичен лентам той може да пасне на различните кръгове на главата, без оказване на натиск върху очите и главата си 【Избор на материали, винаги е бил строг】се Използва мек материал от коралов руно, лесен за текстура, удобен в чорап и с дълъг срок на служба. 【Нашият дизайн е благоустроена и е удобно за потребителя】 Дизайн с сладък заек, нежен цвят, малък и изящен, е перфектен подарък за момичета. 【Основната функция трябва да бъде най-добрата в тази област 】 Функционални сенки за очи, способни да блокират светлината и да създават добри условия за сън, които подобряват качеството на съня. 【Добър продукт си заслужава, и ние не се страхуваме от трудностите】Той е подходящ за ежедневно използване на свободното време, както и може да се използва за прекрасната тематични партита, игри и други дейности. 【Приложимостта на самия продукт е един от факторите, които трябва да се вземат предвид】Благодарение на еластичен лентам той може да пасне на различните кръгове на главата, без оказване на натиск върху очите и главата си. 【Избор на материали, винаги е бил строг】се Използва мек материал от коралов руно, лесен за текстура, удобен в чорап и с дълъг срок на служба. 【Нашият дизайн е благоустроена и е удобно за потребителя】 Дизайн с сладък заек, нежен цвят, малък и изящен, е перфектен подарък за момичета. 【Основната функция трябва да бъде най-добрата в тази област 】 Функционални сенки за очи, способни да блокират светлината и да създават добри условия за сън, които подобряват качеството на съня. 【Добър продукт си заслужава, и ние не се страхуваме от трудностите】Той е подходящ за ежедневно използване на свободното време, както и може да се използва за прекрасната тематични партита, игри и други дейности. С приемането на дизайн с сладък заек, нежни цветове, малък и изящен, е перфектен подарък за момичета.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Eyeshade
Material:
Coral Fleece
Color:
1#
Weight:
Approx. 236g / 8.3oz
Size:
Approx. 17x18cm / 6.7x7.1in
Package List:
10 x Eyeshade :
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :