PRETYZOOM 120 бр. за Анимационни Мини-Колчета за Снимки, Вечерни Скоби за Бродерия, Скрепка за магазин декор Зебра, Офис Украса, Фигурно Дърво, Снимки на Жени, Дървена Деко?
  • New

PRETYZOOM 120 бр. за Анимационни Мини-Колчета за Снимки, Вечерни Скоби за Бродерия, Скрепка за магазин декор Зебра, Офис

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДЪРВЕНИ скоби - тези скоби могат плътно да задържи нещо, и тяхното не е лесно да свали от фина работаМИНИ-клечки за дрехи, за БЕЛЬО - Малки прищепками, може да се монтира джутовую нишка на стената с помощта на пирон, просто проденьте скоби за снимки през юта и поставяне на снимки.ИГЛИ за КЛАМЕРИ - за по-дълга употреба.СКОБИ за снимки-Скоба за снимки изглежда изящно и прекрасно, здраво задържане на предмет.Скоби за въжета за дрехи - мини-клечки за дрехи, дървени малки клечки за дрехи, снимки, скрепка за фотохартия за декор на сватбени партита в домашния офис.Пакетът включва 120 x дървени скоби, Особености - украса, окачен фотоколлаж, занаяти, картички и банер Дървена снимка клип. - Тези скоби могат плътно да задържи нещо, и тяхното не е лесно да се направи, защото за фина работа САМ Photo Clip. -Размер : Приблизително 3,5 х 0,7 х 1,2 см/1,38 х 0,28 х 0,47 инча мини-клечки за дрехи за дрехи. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Тези скоби са направени от дърво, са подходящи за използване като скоби за снимки, кламери за хартия, бележки във формата на зебра. - Всичко изглежда изящно и прекрасно, здраво държейки предмета и стабилен държач за снимки. - Материал : Дървени клечки за окачване на снимки. - Скоби Zebra design - това е приказно и атрактивни дървени клечки за бродерия.Описание на продукта Клипове, снимки Многофункционални дървени скоби за снимки, чудесен помощник в живота си.Дървени скоби Широко приложение за вашите нужди, като подвесная облекло, висящи проекти, окачен декор за снимки, декорации за дома и офиса, празнични елементи и т. Мини-клечки за дрехи утолщенного дизайн с тънка гладка повърхност за конкретно използване.