BESTOYARD 10 бр. Пластмасов Венец Хавайски Украшение Гавайское Колие Детски Бижута Патриотични Лея Деревенское Патриотичното Стенно Изкуство Патриотични Вечерни Суве?
  • New

BESTOYARD 10 бр. Пластмасов Венец Хавайски Украшение Гавайское Колие Детски Бижута Патриотични Лея Деревенское Патриотичното

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УКРАСА за ГРИМ - Като чудесно допълнение към декорация за Деня на Независимостта, тя изглежда много атрактивно и впечатляващоСИН ИНТЕРИОР за дома - екологично чист материал, без химикали, без вреда за здравето.ЧЕРВЕН ДЕКОР за дома - Венец с прости, хубави и класически дизайн ще направи вашия дом по-очарователна и привличащи внимание.СТЕНЕН ДЕКОР - подходящ за период на избори или на Деня на независимостта на Съединените Щати.НАЧАЛО ДЕКОР - Изработен от качествен материал, безопасен за използване, не е лесно да се грижите, служи за целия срок на услугата.УКРАСА за ГРИМ - Като чудесно допълнение към декорация за Деня на Независимостта, тя изглежда много атрактивно и впечатляващо.СИН ИНТЕРИОР за дома - екологично чист материал, без химикали, без вреда за здравето.ЧЕРВЕН ДЕКОР за дома - Венец с прости, хубави и класически дизайн ще направи вашия дом по-очарователна и привличащи внимание.СТЕНЕН ДЕКОР - подходящ за период на избори или на Деня на независимостта на Съединените Щати.НАЧАЛО ДЕКОР - Изработен от качествен материал, безопасен за използване, не е лесно да се грижите, служи за целия срок на услугата.Пратката включва 10 х гирлянди Характеристики - Размер : 42,00 X2,00 X2,00 см/16,51 X0,79 X0,79 в юли 4-ти венец за входната врата. - Цвят : червен, бял, син, Американски Венец. - Материал : пластмаса Фестивален подпори. - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен вид на Гирлянди за Деня на независимостта. - Изработен от качествен материал, безопасен и траен за използване, не се разгражда лесно, служи за украса на гирлянди за цял живот. - Демонстрируйте своя патриотичен дух всеки ден с този патриотичен венец.Не се съчетават и комбинират, за да се споразумеят с вашия извънбордов украса под формата на американското знаме. - Лесно създай свой собствен интериор в стил Венец на Деня на независимостта на Съединените Щати.