Калъф за таблет Текстурный Кожен калъф за таблет, Съвместим с Sony Xperia Z4 Slim Folding Stand Folio Protector, Противоударная делото с държач (Цвят: розов)
  • New

Калъф за таблет Текстурный Кожен калъф за таблет, Съвместим с Sony Xperia Z4 Slim Folding Stand Folio Protector, Противоударная

BGN 31.48

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Високо качество и 100% чисто нова. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Подходящ само за своята практика за таблет Sony Xperia Z4, забележка : не е съвместима нито с какви други устройства.Моля, проверете задната част на вашия таблет, за да се изясни номер на модел, преди да купите.Уникален дизайн позволява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус. Високо качество и 100% чисто нова. Многослоен материал осигурява многослойна защита от прах, надраскване или сътресения. Мека вътрешна повърхност от микрофибър без драскотини осигурява комфорт и допълнително ниво на защита.Подходящ само за своята практика за таблет Sony Xperia Z4, забележка : не е съвместима нито с какви други устройства.Моля, проверете задната част на вашия таблет, за да се изясни номер на модел, преди да купите.Уникален дизайн позволява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.Характеристика : Устойчив на надраскване на лигавицата 1Этот мек на допир материал, предназначен за предотвратяване на драскотини върху чувствителни аксесоари, като слънчеви очила или мобилни телефони, съвместими с пътуването.Тънък и легковесный Дизайн на този своята практика позволява да го направи колкото е възможно по-тънък, като същевременно се запази своя стил и функционалност. Той здраво облегает извивки на вашия таблет, без да му тромаво.Сложи го в чантата си и да носят с лекота.Калъф се превръща в поставка за задържането на устройството в изправено положение, съвместима с гледане на видео "свободни ръце", онлайн книги и много други.Прецизно изрязване на дупки осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, без да се налага да се корпус.