Музикални Кутии АЙБАЛ, Европейската Музикална Ковчег с 4 Коне, Въртележка, Музикална Ковчег за Момичета, Детски Коледен Подарък За Рожден Ден, Сватбен Подарък, Зана?
  • New

Музикални Кутии АЙБАЛ, Европейската Музикална Ковчег с 4 Коне, Въртележка, Музикална Ковчег за Момичета, Детски Коледен Подарък

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Музикална ковчег с каруселью】-Музикална ковчег е направен от висококачествени, здрави и екологично чисти материали, трайна и издръжлива, за употребаКонете могат не само да се върти в такт с мелодията, но и да се люлее нагоре-надолу, така интересно. 【Изключителна изработка】- Всеки елемент е проектиран с дреболии; Той е гладка, без никакви неприятни миризми.Изящна изработка и естественото зърно го правят толкова елегантен, приятен подарък за вашите приятели. 【Лесна употреба】 - Елегантен дизайн с заводным механизъм, можете да я активирате, след като се качил.Завъртете капака по посока на часовниковата стрелка в продължение на 1-2 кръга и завъртете ключа в позиция "ВКЛ.", след това той ще започне да се върти и да слушате музика. 【Чиста и мека музикална мелодия】- лека Класическа музика може да се използва като колыбельной за децата заспали, подходяща за всякакви поводи, като Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, годишнина, рожден Ден и т. 【най-Добрият подарък за вашето семейство и приятели】- чудесен избор за украса на дома, подаръци за рожден ден, подаръци за коледа, студентски награди и т. Чудесен подарък за вашите приятели, семейство, съпруга, любима, роднини, любовници. Характеристики : Състояние : 100% нов Материал : Цвят : показан е като на снимката Размер : приблизително 11x16 см/4,33 х 6,3 инча Тегло : около 484 г / 17,07 грам съдържание на Пакета : 1 музикалното ковчег Забележка : 1. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Моля, се допуска отклонение 0 ~ 1 сантиметър, поради ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.