Топло OUKENS, Пакет за гореща вода с обем 350 мл за топли и Студени Компреси, Топло за Краката и ръцете, при Менструални спазми, болки във врата и раменете (Репички)
  • New

Топло OUKENS, Пакет за гореща вода с обем 350 мл за топли и Студени Компреси, Топло за Краката и ръцете, при Менструални

BGN 7.02

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материал премиум-клас】 Бутилка за гореща вода е направена от висококачествен естествен каучук, по-трайноЕлектрическа възглавничка може да се използва като горещ или студен компрес за облекчаване на мускулни болки, дисменорея и спортни травми. 【Лекота на работа】 Тази бутилка с гореща вода е с гладки ръбове, температурата на повърхността не е твърде висока, удобен за експлоатация. 【Най-добрата защита】 В този пакет са за топла вода се използва удължена гърлото на бутилката, предотвращающее выплевывание вода обратно, лесно пропускающее вода вътре и вън. 【Безопасна запушалка】 Този пакет за топла вода, оборудван защита от пръски и безопасна запушалка за да се гарантира добра напрежение, предотвращающей изтичане на вода. 【Празничен подарък】 може да се използва като подарък от любов, за да дарят повече топлина и грижа за любимия човек.Може согревать ръцете, талията, корема, краката на леглото, което е най-добрият топло спътник в студените дни.Параметри : Тип на продукта : Бутилка за гореща вода Материал : Гума обем на резервоара : 350 мл Осъществяване Списък : 1 х Бутилка за гореща вода.

Item Type:
Hot Water Bottle
Material:
Rubber
Capacity:
350ml
Package List:
1 x Hot Water Bottle