Декор дървена Купа за тесто, Реколта Дървена Купа ръчно изработени Начало Декор за масата за хранене в Центъра, хол, кухненски интериор. (30-инчов черен)
  • New

Декор дървена Купа за тесто, Реколта Дървена Купа ръчно изработени Начало Декор за масата за хранене в Центъра, хол, кухненски

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Произведени метод за ръчно дърворезба】 : Материал - 100% натурална дървесина павловнииДърво павловнии много лека, и я лесно се деформират.Той изгладен и полирана ръчно от майстори. 【Многофункционални дървени купата за тесто】 Многофункционално бижу и използването на големи купата за тесто с различна дължина да се настанят голям брой ястия за всеки сезон, тази дървена купа за тестото ще стане идеално допълнение към оформяне на вашия дом, трапезарията, хола или на фермерска къща.Той също така може да се съхранява на малки предмети за ежедневна употреба, като ключове, часовник, мобилен телефон и т., а също така може да се използва като подарък за приятели, съученици и роднини. 【Размер】 : Предлага се в 3 размера : около 10 см x 6 см x 2 инча /20 " x 6 фута и 2 инча / 30 см × 6 инча × 2 инча (размери могат да се различават малко). "【Идеалното бижу】 Могат да придадат на вашето домашно убранству селска чар, дървена купа изысканна и уникален по стил, се отнася до декоративна дървена купа, на дълбочина най-много веднъж, може да се използва за фермерска къща, имение, съвременен дом, класически дома, минималистичного дома, декорация Ефектът е много добър". 【Украса】 като украса може да се използва за декоративни топки, кедровите ядки, яйца и т. и съхраняване на плодове, ядки, хляб и други продукти (препоръчва се съхранение на храни с храна, хартиени кърпи и не докосвайте директно към продуктите).Материал : 100% естествена дървесина павловнии.Дърво павловнии е много лека и лесно деформиран.Той е полирана ръчно от майстори.Размери : на Разположение в два размера : приблизително 20 "x 6" x 2" / 10"x 6" х 2"/30 "x 6" х 2"/ (размери могат да се различават малко).Забележка : поради ръчна дърворезба дървета, които растат в различни условия, плътността и текстурата на дървесината са различни, а цветът на повърхността на продукта е малко по-различно, моля, не се притеснявайте, това е нормално явление.