въже за измиване на подови настилки от микрофибър Моп System-миещи се уплътнения, идеални за почистване на масивно дърво, ламинат и плочки, с мека подплата и дръжки, по?
  • New

въже за измиване на подови настилки от микрофибър Моп System-миещи се уплътнения, идеални за почистване на масивно дърво,

BGN 31.84

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Супер високо качество] Сверхпрочное материали, полипропиленови кофа, в това число 3 миещи се уплътнения за парцал от микрофибър, прът от неръждаема стомана, дизайн тоалетна дупки, невидима химикалка, красиво и практично [корона меки материали с възможност за завъртане на 360 °] Гъвкава корона меки материали с възможност за завъртане на 360 °, добре изчиства ставите и разрешения, лесно премахва прах и петна във всеки ъгъл. [Принцип на компресия лост] Интелигентен дизайн на уши, почистване на меки материали и дехидратация по-задълбочено, мръсотия се отстранява по-внимателно, корона парцал става все по-дълъг, а повърхността за почистване на по-широка и стабилна. [Сухо и мокро използването] Много подходящ за почистване на дома, кухнята, банята, офиса, ъглови помещения.Използвайте влажна за дълбоко почистване или използвайте суха за избърсване на прах с подове, тавани, прозорци и други повърхности. [Многофункционален] е Подходяща за усвояване на разливи, прах, козината на домашни любимци и др. също може да се използва за миене на прозорци, стени, подове, ъгли и лайсни.Микрофибър почиства по-бързо и по-внимателно, отколкото други почистващи препарати. [Супер високо качество] Сверхпрочное материали, полипропиленови кофа, в това число 3 миещи се уплътнения за парцал от микрофибър, прът от неръждаема стомана, дизайн тоалетна дупки, невидима химикалка, красиво и практично. [корона меки материали с възможност за завъртане на 360 °] Гъвкава корона меки материали с възможност за завъртане на 360 °, добре изчиства ставите и разрешения, лесно премахва прах и петна във всеки ъгъл. [Принцип на компресия лост] Интелигентен дизайн на уши, почистване на меки материали и дехидратация по-задълбочено, мръсотия се отстранява по-внимателно, корона парцал става все по-дълъг, а повърхността за почистване на по-широка и стабилна. [Сухо и мокро използването] Много подходящ за почистване на дома, кухнята, банята, офиса, ъглови помещения.Използвайте влажна за дълбоко почистване или използвайте суха за избърсване на прах с подове, тавани, прозорци и други повърхности.