Преносими Чаши с лед, с голяма слама за студено кафе с изолация за бял използване на неръждаема тръба Преносими със Студентска Детска Чаша, Бутилка с Капацитет за п?
  • New

Преносими Чаши с лед, с голяма слама за студено кафе с изолация за бял използване на неръждаема тръба Преносими със Студентска

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

БУТИЛКА със сламен ИЗОЛАЦИЯ за ДЕЦА - Изработена от неръждаема стомана, тази бутилка не ръждясва, не се огъва и не се подлага на редовни употребаТЕРМОС за ДЕЦА - добра топлоизолация, така че можете да пиете топла вода по всяко време.ИЗОЛИРАНИ ЧАШИ - Повече никакви чаши за еднократна употреба, няма токсични, вредни материали.Тази чаша е точно за вас.Детска вакуумно чаша с соломинкой-фина работа, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.?Детски размер, весел и, тази бутилка е подходяща за всеки приключенски пътувания.Осъществяване на списък 1 x Вакуумно чаша Характеристики -Размер : Около 21,00 X8,50 X8,50 см /8,25 X3,34 X3 Коледен подарък халба. -По-голям и подходящ за деца.Каишка прави пиенето по-удобно и лесно от Вакуумна чаша с соломинкой. -Материал : неръждаема стомана 304, силикон чаша от неръждаема стомана с соломинкой -Забележка : Етикети не са включени в комплекта вакуумна чаша. -Каишка улеснява пиенето, и това е по-удобно изолирано съдове за пиене. -Идеален за отдих, като например къмпинг, шофиране, плажа и така нататък, детска слама вакуумно чаша. -Идеален подарък за рожден ден за децата си, те наистина ще се радвате на Детска вакуумно чаша. -Делото - това е, когато главата е в затворено положение Детска слама на чашата.Описание на продукта Детска вакуумно чаша със сламка Търсите професионална, достъпна вакуумную изоляционную чаша?Търсите солидна вакуумную изоляционную купа, която може да осигури добри експлоатационни характеристики?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален вакуумно самозалепваща чаша трябва да отговарят на вашите нужди.Детски термос Това е един от най-добрите варианти за вас.