Бамбуковое кърпа детско - Бебешки кърпи за баня XL с качулка - В комплект с банной ръкавица - чудесно като кърпи за новородени или за чаршафи за бебета - идеален за рег?
  • New

Бамбуковое кърпа детско - Бебешки кърпи за баня XL с качулка - В комплект с банной ръкавица - чудесно като кърпи за новородени

BGN 18.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? ПРИЯТНИ МОМЕНТИ на КЪПАНЕ С ВАШЕТО малко дете - тя е невероятно мека и впитывающее бебешка хавлиена кърпа с качулка ще запази вашето дете щастливо и сухаКъпане в приложената рукавичке и укутывание в това кърпа за новородени ще се превърне в любимо занимание на вашето дете ?. ✨ УСЕЩАНЕ за СВЕЖЕСТ и НОВОСТ за ДЪЛГО - изработени от висококачествени естествени влакна от бамбук, нашите чаршафи по-дълго се държат и не се разкъсват и не истираются.Пазете се от по-евтини от бамбук или памучни кърпи, качеството на които след измиване може да се влоши ?. ? ВАС ще обичам ЗА ТОВА, че сте КУПИЛИ или са НАДАРЕНИ с ТОВА - купете за себе си, за своята съпруга, дъщеря или най-добър приятел, и вас ще бъдат много ценя, защото всяка майка оценява красив подарък, който е много полезна като средство за къпане на бебето ?. ? ПОСЛЕДНА КЪРПА, която трябва на ВАШЕТО ДЕТЕ - това е голяма хавлия с качулка размер 35 x 35 см за деца, които ще ги придружават в продължение на години.Хавлии с качулка, може би им се отегчиш, преди те да доведат нашите чаршафи размер XL ?. ? СЕ ЧУВСТВАТ ПРЕКРАСНО, КОГАТО ПОСТЪПВАТЕ ПРАВИЛНО - да се грижат за устойчиво бъдеще за нас, за нашите бъдещи поколения да обясни, защо нашата опаковка не съдържа пластмаса, и ние сме горди, че сме партньори One Tree Planted, които се засаждат дърво за всяка продадена кърпа ?. ? ПРИЯТНИ МОМЕНТИ на КЪПАНЕ С ВАШЕТО малко дете - тя е невероятно мека и впитывающее бебешка хавлиена кърпа с качулка ще запази вашето дете щастливо и суха.Къпане в приложената рукавичке и укутывание в това кърпа за новородени ще се превърне в любимо занимание на вашето дете ?. ✨ УСЕЩАНЕ за СВЕЖЕСТ и НОВОСТ за ДЪЛГО - изработени от висококачествени естествени влакна от бамбук, нашите чаршафи по-дълго се държат и не се разкъсват и не истираются.Пазете се от по-евтини от бамбук или памучни кърпи, качеството на които след измиване може да се влоши ?. ? ВАС ще обичам ЗА ТОВА, че сте КУПИЛИ или са НАДАРЕНИ с ТОВА - купете за себе си, за своята съпруга, дъщеря или най-добър приятел, и вас ще бъдат много ценя, защото всяка майка оценява красив подарък, който е много полезна като средство за къпане на бебето ?.