DIUDUS 2/4/6 Нарези Перфоратор, Инструмент за пробиване черни кожени Клипса, Перфоратор за Фърмуер за Връзване, 5 мм, Перфоратор за Фърмуера шнур с Кръгла Дупка за фабрик?
  • New

DIUDUS 2/4/6 Нарези Перфоратор, Инструмент за пробиване черни кожени Клипса, Перфоратор за Фърмуер за Връзване, 5 мм, Перфоратор

BGN 12.66

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

DIUDUS предлага качествени продукти на разумни цени в областта на декоративно-приложното изкуство и на шиене, аксесоари за фабрика за щавене на кожи производство и работни инструменти за пробиване, рязане и полиране с индивидуална опаковка с логото на маркатаDIUDUS се стреми да осигури на всеки клиент с най-високия стандарт за задоволяване на неговите нужди.Стремете се към доброто опит за пазаруване за клиенти, доставляйте стоки, но също така показват грижа и любов.Печен перфоратор с различни размери за различни сценарии, можете да изберете размер в зависимост от вашите нужди.Тези кожени стамески са изработени от стомана с висока якост, твърди в дизайна.Лесно е деформирал и се развали, може да отговори на всички ваши нужди в перфорация на кожата.Благодарение на горещата ромбику той може лесно, бързо и без усилия да пробие кожата.Може максимално да се запази формата на дупки по кожата, за да ви помогне да шият по-красива линия. 【Пакетът включва】се предлага с три вида перфораторов за фърмуера на кожата, можете да изберете размер в зависимост от вашите нужди. 【Здрав】 Тези кожени стамески са изработени от стомана с висока якост, твърди в дизайна.Трудно е да наруши и да се прекъсне. 【Работи перфектно】Благодарение на горещата ромбику той може лесно, бързо и без усилия да пробие кожата.Може максимално да се запази формата на дупки по кожата, за да ви помогне да шият по-красива линия. 【Лесна употреба】 зъбите са Заточени стамески за обработка на кожата се разпределя равномерно, като помага да се създаде чиста и хомогенна дупки в кожата.Шлифована и гладка дръжка за хващане. 【Широко се използва】 идеален за пробиване на дупки точна правоъгълна форма, той може равномерно се мярна дупките по проекта за производство на кожата, той е оптимална за шиене на кожата. 【Пакетът включва】се предлага с три вида перфораторов за фърмуера на кожата, можете да изберете размер в зависимост от вашите нужди.