Твердотельное реле Carnival в Свети Валентин, 2A Твердотельное реле, 1 Канален solid state Relay Модул с предохранителем Ниско ниво на Задействане 2A (12V)
  • New

Твердотельное реле Carnival в Свети Валентин, 2A Твердотельное реле, 1 Канален solid state Relay Модул с предохранителем

BGN 51.23

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[СПУСЪКА ВИСОКО НИВО на] В индустриалния управлението се нарича PNP-спусъка, положително спусъка, а след това има реле завършва, когато напрежението на спусъка достига състоянието на спусъка, преди клеммой спусъка и отрицателен полюс на източник на захранване [СПУСЪКА ВИСОКО НИВО на] В индустриалния управлението се нарича PNP-спусъка, положително спусъка, а след това има реле завършва, когато напрежението на спусъка достига състоянието на спусъка, преди клеммой спусъка и отрицателен полюс на източник на захранване. [СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ] Стабилна производителност на електронни компоненти, да си оборудване може да работи непрекъснато.Използването на разширяване възможностите на продукта може да се използва за всички видове занаяти. [ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ] Висока чувствителност на този продукт.Оборудван предохранителем за да се гарантира безопасната употреба на този модул. [ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН] Широко се използва в оборудването на периферни интерфейс на компютъра, оборудването с термостат за загряване на електрически пещи, оборудване с ЦПУ, оборудване за промишлена автоматизация. [СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ] Ние сме сигурни в нашите продукти и да ги подкрепят на 100% .Просто се свържете с нас с всякакви въпроси или проблеми, и ние ще се радваме да помогнем за по-малко от 24 часа. [СПУСЪКА ВИСОКО НИВО на] В индустриалния управлението се нарича PNP-спусъка, положително спусъка, а след това има реле завършва, когато напрежението на спусъка достига състоянието на спусъка, преди клеммой спусъка и отрицателен полюс на източник на захранване. [СПУСЪКА ВИСОКО НИВО на] В индустриалния управлението се нарича PNP-спусъка, положително спусъка, а след това има реле завършва, когато напрежението на спусъка достига състоянието на спусъка, преди клеммой спусъка и отрицателен полюс на източник на захранване. [СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ] Стабилна производителност на електронни компоненти, да си оборудване може да работи непрекъснато.Използването на разширяване възможностите на продукта може да се използва за всички видове занаяти. [ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ] Висока чувствителност на този продукт.Оборудван предохранителем за да се гарантира безопасната употреба на този модул.