Комплект за грим на очите Glammax beauty, всичко в едно, пълен комплект за грим с тава за грим на вежди, подводкой за очите, режийни миглите, туш за мигли, подаръчен комплект
  • New

Комплект за грим на очите Glammax beauty, всичко в едно, пълен комплект за грим с тава за грим на вежди,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☀【Комплект за грим на веждите】 съдържа крем за вежди (средно кафяво, тъмно кафяво), гел за вежди и коректор с водоустойчива и устойчива формула за естествен обем и лесно създаване на ясни и светли вежди
☀【Фалшиви мигли】 Изкуствени норковые косата е по-гъста, с пухкави swirls, по-дебели, по-гъвкави, могат да създадат за вас секси котешко око!Хипоалергичен и е абсолютно сигурно влакно, подходящо за вашата кожа, бережный грижи, може да се използва повторно 2-3 пъти.
☀【Широко приложение】 Е идеален за вечерта грим, ежедневното грим и т. Подарък кутия Glammax beauty за вежди и очи може да ви предложи различни цветове, за различни образи.Подходящ за професионални салони, лична употреба, партита, Коледа, Хелоуин, парти за рожден Ден, на Деня на Свети Валентин и др .
☀【Най-добрият подарък за дами и момичета】 Декориран в луксозна подаръчна кутия, идеален за закупуване на рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници за собствена употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка.Разнообразие на отделни продукти, подходящи за всякакъв повод, особено за офиса, срещи, пазаруване, партита . ♥ Комплект за грим нежен, копринен и дишащ, лесно се нанася и растушевывается, подходящ за грим на очите и веждите.Той е подходящ за грим за различни поводи, като например парти, сватба и случаен отдих. ♥ Устойчива формула леко се нанася върху кожата и косата и дава време за перушина пред пълен высыханием до матова блясък. да ви помага във всичко, от естествена текстура, подобна на космите, до смели събиране и пълнеж за по-експресивно вид на веждите. ♥ Предпазливост: 1. Стойте далеч от деца и източници на запалване. Моля, съхранявайте на хладно и сухо място, да се избягва излагането на пряка слънчева светлина. Спрете да използвате кожата с необичайно кожата.