Желейная червило FLORTTE - FLORTTE Приятно да се запознаем с Желейной червило Chu във формата на сърце - Хидратиращ глазура за устни FLORTTE First Kiss Love Lipstick (#07)
  • New

Желейная червило FLORTTE - FLORTTE Приятно да се запознаем с Желейной червило Chu във формата на сърце - Хидратиращ глазура

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Желейная червило FLORTTE】 : любовна червило серия Flortte first kissОсветлите, възстановете и навлажняване на устните на един път с помощта на желейной червило!Тази желейная червило florette подхранва устните, като ги прикрива линия, пълнотата и форма. ?【Желейная червило във формата на сърце】 : Всеки бар - това е символ на любов към тебе, който гладко се плъзга по устните и се усеща комфортно.Желейная червило Florette оставя желеобразное, гладко послевкус, който овлажнява, не е лепкава. ?【Хидратиращ глазура за устни】 : хидратиращ формула на червило FLORTTE Nice to Meet Chu Jelly за дълго хидратира устните, като ги съхранява дебели, гладки и меки, независимо от времето на годината. ?【Дълготраен подхранващ ефект】 : Освен за предотвратяване на сухота, устойчив цвят без избледняване.Желейная червило FLORTTE подмладява и изсветлява усойни или обезцветени устни и усилва естествения си розов цвят. ?【Лесна употреба】 : Тази червило с променящите се с цвета на кристално цвете желе ви позволява бързо да даде цвят на однородному оттенку и лесно да се постигне желания ефект.Идеален за събрания, офиси, отдих, срещи и т. Независимо от това, дали сте начинаещ или гримьор, можете лесно да го.Характеристики : Цветен балсам за устни!Кристален огледален вода за червило лека твърда глазура за устни!Овлажняване на устните, той може да подобри цвета на лицето и жизнения тонус!Крие линия на устните, тяхната пълнота и форма! 13 възможности за цветове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди!Параметри : Модел : Марка FLORTTE серия губных червила, first kiss love Сериен номер : FLT045 Определяне : Грим на устните Съдържание нето : 1,4 g Срок на годност : 3 години на Помещение включва : 1 * Желейная червило FLORTTE.

Model:
FLORTTE brand first kiss series love lipstick
Serial Number:
FLT045
Purpose:
Lip Makeup
Net Content:
1.4g
Shelf life:
3 years
Package includes:
1 * FLORTTE Jelly Lipstick :