Декоративна закачалка за кърпи с ярки цветове за кухня или Баня - Идеи Стенни Гоблени за домашен интериор, Куки за кърпи.
  • New

Декоративна закачалка за кърпи с ярки цветове за кухня или Баня - Идеи Стенни Гоблени за домашен интериор, Куки за кърпи.

BGN 25.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Цветя от смола с ръчно изработени, прикачени към метални крючкам, декоративни стенни закачалкаШирочина 4 инча x Височина 8 см. Разгледайте нашия пълен асортимент от красиви и стилни осветителни тела на витрината на нашия магазин - просто кликнете върху "Decor Magic" под заглавието на продукта.Цветя от смола с ръчно изработени, прикачени към метални крючкам, декоративни стенни закачалка.Широчина 4 инча x Височина 8 см. Разгледайте нашия пълен асортимент от красиви и стилни осветителни тела на витрината на нашия магазин - просто кликнете върху "Decor Magic" под заглавието на продукта.Декоративен стенен монтаж на кука с ярки цветове от смоли и листа бондаря за ключове, кърпи или дрехи.Изработен ръчно изработени от метал с бронзов покритие и цветя от смола.Този сладък домашен аксесоар придава усещане за цвят и стил.Това е прекрасна алтернатива на конвенционалните крючкам и ще се превърне в чудесен подарък за нов дом!.