3 Опаковки Модерните Метални Очила за четене в пълна рамка за мъже, Мъжки компютърни Ридеры с Удобна кутия пролетта панти, очила с Антирефлексно филтър UV-лъчи (+ 2,25 с?
  • New

3 Опаковки Модерните Метални Очила за четене в пълна рамка за мъже, Мъжки компютърни Ридеры с Удобна кутия пролетта панти,

BGN 11.19

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Мъжки слънчеви очила за четене, блокер синя светлина] : обектив със защита от синя светлина и UV400 може да филтрира по-голямата част от вредната синя светлина и UV400 отличен за офис служители или всички, които трябва да се гледат на екран през целия ден, тези точки могат да блокират вреден синя светлина, да се намали напрежението на очите и предпазва зрението.можете да се насладите на цифров течение на времето и по-добър сън. [Висококачествени мъжки слънчеви очила за четене] : тези очила за четене отлично обработени, здрава метална дограма за трайни и не избледняват.ние използваме висококачествени пластмасови лещи за износител и акрилни лещи. класически дизайн правоъгълна полукадры е подходящ за мъже. очила за четене в метална рамка с пружинным тръба на шарнирна връзка осигуряват удобен за кацане, не сдавливая лицето. стилен дизайн с технологията двухцветного покритие ще ви позволи да изглежда много по-млад. страхотни подаръци за мъже. [3 комплект метални полнокадровых ридеров Man] : страхотни очила за четене в метална пълен рамките на 3-те различни цветове, подходящи за всякакви поводи.оставете един от тях у дома, на работа, в жабката на колата, в дамска чанта, раница или носите със себе си, за да има под ръка, когато и където ви е необходима. 【Обектив с висока разделителна способност и професионален】: акрилни лещи с висока разделителна способност, удароустойчив, с добра пропускаемостью, с ясни неискаженными цветове, повече не затуманивают зрение.Можете да избирате очила за четене, които отговарят на вашата собствена сила се увеличава в зависимост от вашите нужди. професионален мъжки слънчеви очила за четене blue light купуват ги с увереност. [Безгрижните покупки] : 100% без риск да опитате от нашата гаранция за връщане на парите в рамките на 90 дни и гаранция от 1 година от производствени дефекти.