Комплект Камуфляжных раници Yvechus с чанта за Обяд, Лек и Водоустойчив Училище Раница, Чанта, за Книги, за Момчета и Момичета (C-Style Camo Orange)
  • New

Комплект Камуфляжных раници Yvechus с чанта за Обяд, Лек и Водоустойчив Училище Раница, Чанта, за Книги, за Момчета и Момичета

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Отличен материал 】 -Камуфляжный раница Yvechus и чанта за обяд, изработени от висококачествен полиестер и найлон подплата, водоустойчива и лесно почистващаКамуфляжный модел е вечна класика, а плата и изработката на различни здравина и издръжливост. 【Приблизителни размери】-Размери камуфляжного на раницата : дължина * дебелина * височина : 12,2 инча * 5.5 инча * 17,3 инча (31 cm * 14 см * 44 cm).Размер на пакета за обяд : дължина * дебелина * височина 9.5 инча * 6,9 инча (25 см * 9 cm * 18 cm). 【Голям капацитет】- Камуфляжный раница Yvechus има много участъци с различни размери, с гладка ципове : 1 преден джоб за мобилен телефон, 1 предни джоба с цип 2 странични джоба в окото, 1 основен джоб и отделение за лаптоп вътре, може да се използва като раница за лаптоп. 【Ергономичен дизайн】- Този камуфляжный е оборудван с раница от дишаща регулируеми плечевыми ремъци за намаляване на налягането върху раменете. S-образна каишка предпазва гръбнака на потребителя, отгоре има дръжка с порести уплътнения, което е удобно за носене. 【Подарък И гаранция】- За децата на този камуфляжный раницата е в комплект с чанта за обяд, със сигурност ще се превърне в идеален подарък за ежедневна употреба, рожден ден, на връщане в училище и на други празници!Моля, свържете се с нас, ако срещнете някакви проблеми с качеството на раницата, ние решим да ги свалите възможно най-скоро!.