11 Бр. Инструмент за премахване на СИМ-карта - Игла за извличане на щифтове на тавата за карти, Инструмент за извличане на закрепване на тавата за карти, Выталкивател?
  • New

11 Бр. Инструмент за премахване на СИМ-карта - Игла за извличане на щифтове на тавата за карти, Инструмент за извличане

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Практичен инструмент : тези инструменти за извличане на SIM карта, подходящ за всички модели телефони и са добри инструменти за извличане на СИМ-карти, които ви позволяват лесно да отворите, екстракт и екстракт тава за SIM-картиНадеждни материали : този инструмент за премахване на СИМ-картата е изработена от неръждаема стомана, издръжлив и лек, той лесно се огъват и той има дълъг срок на служба.Комбинация от няколко стилове : има 9 вида пинов за извличане на карти в съответствие с вашите различни предпочитания; Също така има и пръстен за съхранение, в което можете да поставите няколко пинов за извличане на карти от тавата за да се избегне загуба, и кърпа за изсушаване на повърхността на телефона.Лесен за носене : тези инструменти, за да премахнете SIM-карти са леки и малки, лесно да ги носите със себе си; Освен това, в комплекта е включена пръстен за съхранение, можете да се свържете на тези инструменти, за да премахнете SIM-карти към вашия брелку или крючкам.Съвети : инструмент за извличане на сим-карти малък размер с острия дъно; Дръжте го далеч от деца, за да се избегне случайно поглъщане или случайна вреда. инструмент за премахване на сим-карти - игла за извличане на щифтове от тавата за карти, инструмент за извличане на щифтове от тавата за карти, выталкиватель за отваряне на орел, выталкиватель за извличане на щифтове от тавата, отстраняване на щифтове от игла Характеристики : Изработени от неръждаема стомана, тези инструменти, за да премахнете sim-карти са трайни и подходящи за всички модели телефони и са добър инструмент за извличане на СИМ-карти, която дава възможност за лесно отваряне, екстракт и екстракт тава за SIM-карти.Параметри : Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер на пръстен : 50 мм Осъществяване съдържание : 9 х инструмент за премахване на карти 1 х Кърпа за избърсване 1 х пръстен за съхранение на Топлина забележка : Тези инструменти, за да премахнете sim-карти малки и имат заостренное дъното.

Material:
stainless steel
Color:
silver
Ring size:
50 mm
Package content:
9 x Card removal tool :
1 x Wiping cloth :
1 x Storage ring :
Warmly note:
These sim card removal tools are small and have a pointed bottom. Keep them away from children and avoid accidental swallowing or accidental injury. :