Ipetboom Аксесоари 6 Двойки Птици Ръчно Лесна Работа с Ухапване Хамстери Защита от ухапвания на Хамстер Против Надраскване за ръкавици Премиум-клас Протеини за Дъвчен?
  • New

Ipetboom Аксесоари 6 Двойки Птици Ръчно Лесна Работа с Ухапване Хамстери Защита от ухапвания на Хамстер Против Надраскване

BGN 8.74

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Гумени ръкавици : Проста конструкция, им е много лесно да се облича и да стреля Устойчиви на надраскване ръкавици за котки : прекрасен защитен ефект, задължителен аксесоар за дресура на хамстери.Рукавица за премахване на козината на домашни любимци : Ръкавицата е изработена от материал, който има дълъг експлоатационен живот.Ръкавица за грижа за домашни любимци : е устойчив на драскотини и предпазва от ухапване, удобен и подходящ за любителите на домашни животни.Ръкавици от ухапвания котешки : Ръкавици, изработени от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот. Гумени ръкавици : Прости по конструкция, им е много лесно да се облича и да стреля. Устойчиви на надраскване ръкавици за котки : прекрасен защитен ефект, задължителен аксесоар за дресура на хамстери.Рукавица за премахване на козината на домашни любимци : Ръкавицата е изработена от материал, който има дълъг експлоатационен живот.Ръкавица за грижа за домашни любимци : е устойчив на драскотини и предпазва от ухапване, удобен и подходящ за любителите на домашни животни.Ръкавици от ухапвания котешки : Ръкавици, изработени от висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот.Списък на пакетите 6 x чифта ръкавици Характеристики -Е с традиционна структура ръкавици, осигурява удобство на използването на ръкавици за защита от надраскване. -Лек дизайн, много е удобно да се носят ръкавици за защита от ухапвания от хамстери. -На ръкавицата е изработена от материал, който има дълъг срок на служба на гумени ръкавици. - материал осигурява добра защита и гарантира безопасна работа с хомяками в ръкавици. -Цвят : жълто, светло зелено змеиные ръкавици за риболов и дресура на домашни любимци използвайте за по-добър ефект за защита на ръкавици за домашни любимци. -Материал : Гумени ръкавици за котки -Размер : 18,00 X8,00 X1,00 см / 7,07 X3,14 X0, за да проверите за хранене на домашни любимци.