Телбод, Мини Телбод, Настолни Пистолети,Ръчен Телбод с Капацитет от 25 Листа, Ръчен Телбод за Домашния офис, Аксесоари s (Цвят: Черен) (Цвят: Черен) (Цвят: черен)
  • New

Телбод, Мини Телбод, Настолни Пистолети,Ръчен Телбод с Капацитет от 25 Листа, Ръчен Телбод за Домашния офис,

BGN 28.43

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Идеален за десктоп употреба в офиса, у дома или класната стаяГотов за употреба телбод, който можете да използвате веднага, след като направи чудесен подарък за себе си, семейство, приятели или колеги. Спестяване на усилия : Просто подшиване на един пръст, с помощта на лост, без усилия.Чудесен избор за офиси, училища, домове и работни пространства. Устойчивост на замятию : Специално изработени за вътрешна употреба осигурява устойчивост на замятию и точно скрепление.Като подшиване по-гладко от всякога, с помощта на. Бързо зареждане : Презареждане е много по-лесно с помощта на бутоните за бързо зареждане с пружинным задвижване.С натискането на един бутон, само с помощта на пръстите, обувки камерата ще плавно бутне.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Идеален за десктоп употреба в офиса, у дома или класната стая.Готов за употреба телбод, който можете да използвате веднага, след като направи чудесен подарък за себе си, семейство, приятели или колеги. Спестяване на усилия : Просто подшиване на един пръст, с помощта на лост, без усилия.Чудесен избор за офиси, училища, домове и работни пространства. Устойчивост на замятию : Специално изработени за вътрешна употреба осигурява устойчивост на замятию и точно скрепление.Като подшиване по-гладко от всякога, с помощта на. Бързо зареждане : Презареждане е много по-лесно с помощта на бутоните за бързо зареждане с пружинным задвижване.С натискането на един бутон, само с помощта на пръстите, обувки камерата ще плавно бутне.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.Преносим и ергономичен дизайн осигурява комфорт по време на употреба, улеснявайки ви преплитане на по-голямо количество хартия, за вашите нужди в насипно състояние переплетении Телбод търговска тенис капацитет от 25 листа Портативен за домашния офис аксесоари Черен /розов / лилав / червен 39 XDOOTDTY Особености : 100% чисто нов и високо качество Здрав телбод : Класически телбод, оценен на дълготрайност и сигурност.Телбод Strong basic отговаря на всички обичайни нужди в скреплении.

Material:
ABS
Size:
Approx. 123x58x30mm/4.84x2.28x1.18 inches
Color:
Black, Pink, Purple, Red
Style:
Black, Pink, Purple, Red (4 Choices Optional)
Package Includes:
1 Set Stapler (Including 1 Box Staples)
If you have any questions about the stapler, please contact us by email, we will serve you 24 hours a day, please rest assured to buy, thank you :