Маркировката квадратчетата Zozen, Маркер Квадратчетата за тревата, 15x4x5 инча | 100 опаковки, червени, зелени и сини поддържан квадратчетата за отметки, за напояване, ква?
  • New

Маркировката квадратчетата Zozen, Маркер Квадратчетата за тревата, 15x4x5 инча | 100 опаковки, червени, зелени и сини поддържан

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⛳【ФЛАГЧЕТА ЗА МАРКИРАНЕ на】 Изработени от PVC, шах лесно се разкъсват, и те са прикрепени към проволочному стълб от високо стомана с помощта на лепило с висока якостТези стълбове са в състояние лесно да се абсорбира в почвата, без да се деформират.Поддържайте писане на него за по-добра маркировка, маркировката, знамена - най-доброто решение за маркиране. ⛳【ЕТИКЕТА квадратчетата от PVC】 - Нашите маркер квадратчетата са залепени, а не опаковани, което значително затруднява тяхното сдувание или изтриване.Самият полюс се е изработен от стоманена тел, а не от пластмаса за по-голяма трайност. ⛳ 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ в ИНДУСТРИЯТА】 Нашите знамена са подходящи за оформление на строителни обекти, местоположение линии, озеленяване, дресура на домашни любимци, жилищно строителство, определяне на местоположението на линии, оборудване за горското стопанство и озеленяване за домашни любимци. Те осигуряват постоянна връзка и дълготрайна видимостта на вашата работа. ⛳【ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЦЯЛАТА КЪЩА】 Използвайте нашите малки двор флагчета за обозначаване на границите на тревата, растенията в градината или планове за озеленяване.Тези маркер квадратчетата от PVC много видими отдалеч.Маркировката квадратчетата са идеални за земята маркиране в различни индустрии. ⛳【ДРУГО ТЪРГОВСКО ИЗПОЛЗВАНЕ на】 - Поддържане на безопасността на работното място!Разметочные квадратчетата са необходими по време на земя на снимане, за да привлече вниманието към временно марка или управления по време на строителството.Маркировката квадратчетата са идеални за земята маркиране в различни индустрии.Не само в един цвят - това е 3 цвята.Не са пластмасови - това е тел.Не выцвел - тя е устойчива към избледняване.Не еднократно използване - може да се използва многократно.PVC осигурява здравина и устойчивост на атмосферни влияния.PVC осигурява максимална устойчивост на атмосферни влияния.