Помпа за изпомпване на бензин FAVOMOTO Помпа За изпомпване на бензин Помпа за изпомпване на бензин 1 Комплект автомобилни Аксесоари, Ръчно Преносим Помпа Помпа Помпа з?
  • New

Помпа за изпомпване на бензин FAVOMOTO Помпа За изпомпване на бензин Помпа за изпомпване на бензин 1 Комплект автомобилни

BGN 6.43

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автомобилна помпа за изпомпване на гориво : Ръчна помпа може да се използва за бързо изпомпване на течностС гъвкав и здрав прозрачен маркуч PVC.Помпа за изпомпване на гориво от маркуча : Проста конструкция, лесна за употреба, него не е лесно да се деформира, можете да го използвате с доверие.Ръчна помпа за аквариум : чудесно за бензин, масла, въздух, вода и други общи течности, чудесно за аварийно изпомпване на газ. Ръчна помпа за аквариум : безопасно и удобно премахване на течност от колата, инструмент за изпомпване на гориво и други течности.Автомобилни аксесоари : Дизайн сифонного ръчни помпи е уникален, лек и гъвкав, удобен и практичен, това ще бъде вашият добър избор.Осъществяване на списък 1 х маркуч 1 х ключ 1 х помпа 4 х кръвоспиране за маркучи Характеристики - чудесно за бензин, масла, въздух, вода и други общи течности, чудесно за аварийно изпомпване на газ. - произведени с помощта на професионални технологии, осигуряващи по-продължителната работа на продукта. - Може безопасно и удобно премахване на течност от колата, инструмент за изпомпване на гориво и други течности. - Материал : PVC - Ръчна помпа може да се използва за бързо изпомпване на течност.С гъвкав и здрав прозрачен маркуч PVC. - Конструкция сифонного ръчни помпи е уникален, лесен и гъвкав, удобен и практичен, това ще бъде вашият добър избор. - Размер : 24,00 X21,00 X6,00 см. / 9,43 X8,25 X2,36 инча - Цвят : както е показано Информация за продукта, който търсите професионален и достъпен сифонный помпа за изпомпване на гориво?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият сифонный помпа за изпомпване на гориво, трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.