Отлична Замяна на Кожната Покривка конзола за Ps5, Защитната Обвивка на конзолата за Ps5, работа на смени Табелата за игралната конзола Ps5, Аксесоари за защита от прах ?
  • New

Отлична Замяна на Кожната Покривка конзола за Ps5, Защитната Обвивка на конзолата за Ps5, работа на смени Табелата за игралната

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококачествена подмяна на твърдия корпус, подходящ за конзолата PS5 (Само за версия PS5 CD-ROM).Много е лесен за инсталиране и демонтирането, много подходящ за конзолата PS5 без да се засяга никакви функции.Идеален за конзоли PS5, с три варианта за цвят, за да направите вашата конзола за PS5 уникална.Защита на конзолата от прах, драскотини, наранявания и ежедневна употреба.Дължина : около 40 см /15,75 инча.Характеристики : 1. Висококачествена подмяна на твърдия корпус, подходящ за конзолата PS5. (Само за версия PS5 CD-ROM). Идеален за конзоли PS5, с три варианта за цвят, за да направите вашата конзола за PS5 уникална. Много лесни за монтаж и демонтаж, много подходящ за конзолата PS5, без това да повлияе на някакви функции. Идеален за конзоли PS5, с три варианта за цвят, за да направите вашата конзола за PS5 уникална.Техническа спецификация : Материал : ABS-пластмаса Дължина : около 40 см15,75 инча цветове : черно, червено, синьо съдържание на Пакета : Обвивка за PS5 1 Забележка : 1. Моля, разберете, че поради проблеми с световыми ефекти и ъгли на снимане на данните ще бъдат определени отклонения. Поради ръчно измерване продукт има някакъв толеранс по размер. Приложимо само за версия PS5 CD-ROM (не е приложимо към дигиталната версия).