Огледални плочки за по-Добро crafts Квадратна 3, със сребърно покритие - Може да се използва в много поделках, бижута и мозайки. (250)
  • New

Огледални плочки за по-Добро crafts Квадратна 3, със сребърно покритие - Може да се използва в много поделках, бижута и мозайки.

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

квадратна огледални плочки с 3-инчов сребърно покритиеТези огледала ще бъдат отлично допълнение към всеки проект за производство на мозайки, оформлението на албума за албуми, поздравителна картичка и много други!. квадратен 3 инча дебелина 2 мм. Може да бъде вытравлен или предлага да се създаде уникален дизайн.Идеален за използване на закрито или на открито.Квадратни огледала от плочки са идеални за настолни миниатюри, колекционерство, елементи на памет и кристални витрини.Използването на огледала за показване под колекционерска им придава допълнителна дълбочина и позволява на огледало в плочки отразяват красотата на вашите обекти.Огледало за плочки този размер също е прекрасно огледало, за да работи по гравиран стъкло, мозайка плочки или за пакетиране отделно или заедно с огледала, в центъра на масата.Тези малки зеркальца от плочки също вървят добре с вашите картинка или проекти на куклени къщи.