Комплект дръжки за татуировки с касети с капацитет от 1500 mah, Професионален Комплект Безжични източници на храна за татуировки с зажимным кабел dc за Лайнерной Татуи?
  • New

Комплект дръжки за татуировки с касети с капацитет от 1500 mah, Професионален Комплект Безжични източници на храна

BGN 20.92

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплект касети с мастило за татуировки Източник на храна за татуировки : секция с регулируемо напрежение 4-11 В, за да отговори на нуждите на татуировщика в управлението на различни части на скоросттаСтандартен интерфейс vdc, идеален за повечето татуировка-машини с интерфейс dc, плътно затваряне, не е лесно да падне.Комплект дръжки безжичен ефективен : Дръжка за татуировки, вградена безжична мотор, мощна, малошумная, с по-високо проникване, за да се гарантира скоростта на игла, по-малък от увреждане на кожата, по-бързо боядисване, докато ефективността на отвеждане на топлината на машината е добра.Дръжка за татуировки : дръжка за татуировки, ползват повечето представени на пазара игли за касети с мастило за татуировки, с кабел за татуировка-захващане с интерфейс за постоянен ток, не само за кабелна, но и безжична работа.Захранва от dc в комплекта : комплект татуировки с интерфейс на dc за професионални художници-татуировщиков, начинаещи татуировщиков и да се използват за практики, да се отървем от традиционните татуировки с множество аксесоари, които правят работата по-удобна.Комплект дръжки за татуировки 1500 mah : Източник на захранване, вградена батерия с голям капацитет 1500 mah, дръжка за татуировки и безжичен източник на храна за татуировки с помощта на пропускане захранващия кабел, кабел за постоянен ток, foot педали за художник-татуировщику е по-удобно да работи.Параметри : Тип на продукта : Комплекти за хранене за татуировочных дръжки Материал : Алуминиева сплав, електронни компоненти Описание на продукта : 1. Игла за татуировочных дръжки : използва се за повечето игли за татуировочных касети на пазара Интерфейс : Интерфейс dc Размер на дръжки за татуировки : Дължина (без игла) : прибл. 118 мм / 4,6 инча Диаметър : прибл. 30 мм / 1,2 инча Ход : около 3,5 mm /0,1 инча Дължина на иглата : приблизително 3.6 мм / 0,14 инча Работно напрежение : 6-7, не работят в продължение на дълго време оборотите при натоварване : 10000 об/ мин и 2. Интерфейс захранване татуировки : интерфейс dc Батерия : Вградена литиево-йонна батерия 1500 mah Размер на източник на енергия : около 58x30x30 mm /2,3 x 1,2 x 1,2 инча Вход : DC5 V 1 A Изход : 4-11 На Точността на регулиране : 0,1 v Напрежение на зареждане : DC5 V / 1 A, порт за зареждане тип C Време за зареждане : 3 часа (зареждане със зарядно устройство над 5 В строго забранено) Време на употреба : Може да се използва в рамките на 5-8 часа Инструкция за експлоатация източник на захранване : 1.

Item Type:
Tattoo Pen Power Supply Kits
Material:
Aluminum alloy, electronic components
Product Description:
1. Tattoo pen:
Needle:
used for most of the tattoo cartridge needles on the market
Interface:
DC interface
Tattoo Pen Size:
Length (without needle):
Approx.118mm / 4.6in
Diameter:
Approx. 30mm / 1.2in
Stroke:
Approx. 3.5mm / 0.1in
Out of the Needle Length:
Approx. 3.6mm / 0.14in
Working Voltage:
6-7V, do not work for a long time overload
Rotational speed:
10000RPM/min
2. Tattoo power supply:
Interface:
DC interface
Battery:
Built in lithium battery 1500mAh
Power Supply Size:
Approx. 58 x 30 x 30mm / 2.3 x 1.2 x 1.2in
Input:
DC5V 1A
Output:
4-11V
Adjustment Accuracy:
0.1V
Charging Voltage:
DC5V/1A, TYPE C charging port
Charging Time:
3 hours (charging with a charger higher than 5V is strictly prohibited)
Use Time:
Can be used for 5-8 hours
Power Supply Operating Instructions:
1. Output voltage 4V-11V corresponds to the LED display number 40-110.:
2. Charging voltage DC5V / 1A, TYPE-C interface.:
3. Battery capacity 1500MAH, about 3 hours full, can be used for about 5-8 hours.:
4. Long press the power button to turn on, off, after the power on, tap the pause, start, the display for suspension. Suspended state. 1 hour later will automatically shut down.:
5. + - key is the voltage adjustment button, long press to continuously increase or decrease the voltage.:
6. Press and hold the + - key at the same time for about 3 seconds to set the enhanced start. Display L to close the strong start, display H to open the strong start.:
Package List:
1 x Tattoo Pen:
1 x DC Tattoo Clip Cord:
1 x Tattoo Cordless Power:
1 x Power Charging Cable: