Капак кутии за Салфетки от Железен Контейнер, Държач Капак Кутии за Салфетки, Ръчна изработка на Ретро и класически Стил, Маса за Декорации, Метална Кутия за Салфет?
  • New

Капак кутии за Салфетки от Железен Контейнер, Държач Капак Кутии за Салфетки, Ръчна изработка на Ретро и класически Стил, Маса

BGN 44.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висококачествени материали] е Изработен от висококачествен холоднокатаного листова стомана, е здрава и практичен, с използване на процеса на заваряване, гладка повърхност в старинен стил [ПРИЛАГАНЕТО СЦЕНАРИИ] е Подходяща за дома, спални, ресторанта, офиса, домакинството, бар, хотелски стаи, консолидиране на съхранение на тъкани. [РЕТРО дизайн] С ретро-желязна кутия за салфетки, която сложи на масата, много изискан и модерен.Завои, красиви, прости и стилни, хоризонтални и вертикални, да ви позволи да се почувствате като зад волана на голям товарен кораб, несущегося галоп по бескрайнему морето. [ИДЕАЛНИ за ДЕКОРАЦИЯ] Елегантен стил, меки линии.Ръчно рисувани, стар занаят, край полирана, гладка, не травмирует ръка.Конструкцията на страничната вратите, и двете врати могат да се отварят лесно да изпълват кърпички. [СВЪРЖЕТЕ се С НАС] Ако имате някакви въпроси по отношение на контейнера за салфетки, моля, свържете се с нас, за да се получи задоволително решение. [Висококачествени материали] е Изработен от висококачествен холоднокатаного листова стомана, е здрава и практичен, с използване на процеса на заваряване, гладка повърхност в старинен стил. [ПРИЛАГАНЕТО СЦЕНАРИИ] е Подходяща за дома, спални, ресторанта, офиса, домакинството, бар, хотелски стаи, консолидиране на съхранение на тъкани. [РЕТРО дизайн] С ретро-желязна кутия за салфетки, която сложи на масата, много изискан и модерен.Завои, красиви, прости и стилни, хоризонтални и вертикални, да ви позволи да се почувствате като зад волана на голям товарен кораб, несущегося галоп по бескрайнему морето. [ИДЕАЛНИ за ДЕКОРАЦИЯ] Елегантен стил, меки линии.Ръчно рисувани, стар занаят, край полирана, гладка, не травмирует ръка.Конструкцията на страничната вратите, и двете врати могат да се отварят лесно да изпълват кърпички. [СВЪРЖЕТЕ се С НАС] Ако имате някакви въпроси по отношение на контейнера за салфетки, моля, свържете се с нас, за да се получи задоволително решение.