DOITOOL 1 бр. Огледало Чистачки, Ракел за Домашна Кола, Инструмент За почистване на Прозорци, Четка за Чистачки, Гъба за Предното Стъкло, За Пречистване на Душата, Ракел ?
  • New

DOITOOL 1 бр. Огледало Чистачки, Ракел за Домашна Кола, Инструмент За почистване на Прозорци, Четка за Чистачки, Гъба за Предното

BGN 19.90

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Почистване стъргало : почистващ инструмент, придающий прозорците или стъклото на нов и чист видОгледален ракел : Изработен е от висококачествен материал ABS и TPR за продължителна употреба.Четка за почистване на плочки : е Направена от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Всички Скрепери за Душата : Той е много удобен, дава възможност за лесно боравене и удобна експлоатация.Четка за измиване на Планер : Тя е практична и позволява да се постигне най-добрия ефект на почистване с минимални усилия.Почистване стъргало : почистващ инструмент, придающий прозорците или стъклото на нов и чист вид.Огледален ракел : Изработен е от висококачествен материал ABS и TPR за продължителна употреба.Четка за почистване на плочки : е Направена от висококачествен материал, предназначен за продължителна употреба.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Всички Скрепери за Душата : Той е много удобен, дава възможност за лесно боравене и удобна експлоатация.Четка за измиване на Планер : Тя е практична и позволява да се постигне най-добрия ефект на почистване с минимални усилия.Кръст Бод Пакет включва 1 х Четка за почистване на стъкло Характеристики - Цвят : Син пречистване на гъба за предното стъкло. - Дръжка осигурява удобен нескользящий улавяне и свежда до минимум умората на ръцете при огледално-рефлексен почистване на инструмента. - Силна моющая способност, придающая прозорците или стъклото на нов и чист вид чистачки. - Изработен от висококачествена материал за дълъг и трайни употреба.Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба за измиване на стъклопакети. - Избършете огледалото след баня, огледало повече не запотевает с помощта на тази прекрасна четка за почистване на огледала, скрепер за душата и прозорец.