Gadpiparty 24 Бр. Коледни Панделки, Панделки, Украшения, Фестивални Украса с Лък, Мини Коледно Дърво, Лък за Елхи, Коледни Венци, Консумативи за опаковане, Злато (55 мм)
  • New

Gadpiparty 24 Бр. Коледни Панделки, Панделки, Украшения, Фестивални Украса с Лък, Мини Коледно Дърво, Лък за Елхи, Коледни

BGN 42.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ruban5 виж Рамка е изпълнена от красиви побрякушек. : ) Те са толкова красиви при декориране на вашите работи, scrapbooking, скоби, бутик, аксесоари, сватби, бантов за коса, украси за фестивала на дърветата. : ) Можете да се наслаждавате на процеса на DIY enjoy your. : ) Пакетът включва : 24x Лъкове. : ) Весела тема означава, че това украшение е идеално място за парти, така че поръчайте си сега, за да има време на време се навие и да инсталирате под коледната елха.5 виж Рамка е изпълнена от красиви побрякушек. : ) Те са толкова красиви при декориране на вашите работи, scrapbooking, скоби, бутик, аксесоари, сватби, бантов за коса, украси за фестивала на дърветата. : ) Можете да се наслаждавате на процеса на DIY enjoy your. : ) Пакетът включва : 24x Лъкове. : ) Весела тема означава, че това украшение е идеално място за парти, така че поръчайте си сега, за да има време на време се навие и да инсталирате под коледната елха.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Размер : около 5,5 виж.