5камък, бетон, травертин, плот, плот, теракот за пода, карета перална уплътнението, опесъчаване чаша за ножове, фрезер V50, 2 , Полноформат, формовочное колелото за мокр?
  • New

5камък, бетон, травертин, плот, плот, теракот за пода, карета перална уплътнението, опесъчаване чаша за ножове, фрезер V50,

BGN 99.73

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

за полиране на камък, бетон, травертин, гранит, мрамор изпращане фрези, коронки и е с резба 5/8"-11.Важно напомняне : Максимална производителност / скорост на притежателя на пэда е 5000 оборота в минута.Моля, не използвайте с него високоскоростна машина за шлифоване или полировальный машина. fresa V40 е проектиран за 2"/50 мм Thck или травертин от высококаменного бетон.за полиране на камък, бетон, травертин, гранит, мрамор. изпращане фрези, коронки и е с резба 5/8"-11.Важно напомняне : Максимална производителност / скорост на притежателя на пэда е 5000 оборота в минута.Моля, не използвайте с него високоскоростна машина за шлифоване или полировальный машина. fresa V40 е проектиран за 2"/50 мм Thck или травертин от высококаменного бетон.Важно напомняне : Максимална производителност / скорост на притежателя на пэда е 5000 оборота в минута.Моля, не използвайте го с високоскоростен wheelhead машина или полировщиком.Комплектът включва (a)-(e) : (a) ъглошлайф с контргайкой 5/8"-11, референтната за хидроизолацията, наставка и набор от гаечных ключове. Моля, уверете се, че ос на wheelhead машината е с резба 5/8"-11.благодарение на този набор стопорных гайки и гаечных ключовете си за опесъчаване машина с шпинделем 5/8"-11 може да работи с всички абразивни инструменти без резба 5/8". 5 "/125mm диамант турбо мелница кръг за опесъчаване/изглаждат повърхността на зидария от бетон, травертин.Той е без дърворезба, диаметър на вътрешната дупка е от 7/8 "до 5/8" (шайбата е включен в комплекта). (c) 1 част от диамантения пильного платна 5 " / 125 мм, за рязане на бетон и камък травертин. (d) част 1 диамантен нож V50 с полноформатной глава (за травертин от бетона камък с дебелина 50 мм или повече, за създаване на полноформатной глави).Неговото изпращане е с резба 5/8 "-11. (e) част 1 на притежателя 5 " / 125 мм (неговото изпращане е с резба 5/8 "-11).