XINGZI 20 Бр. Мини Професионални Пилочки за Нокти Двустранни Наждачные Дъски Пила за нокти и Буфери Педикюр, Маникюр DIY Инструменти за Нокти за Жени, Момичета (Случаен ц?
  • New

XINGZI 20 Бр. Мини Професионални Пилочки за Нокти Двустранни Наждачные Дъски Пила за нокти и Буфери Педикюр, Маникюр DIY

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Опаковка : 20 бр на поръчката!Двустранно Полировальное продукт!Размер : 8,8*2 см/от 3.46*0,78; Цвят ще бъде изпратен на случаен принцип!.Здрав, издръжлив, високо качество, мини размер, лесно да държи в ръцете си и удобен за носене!Отличен за занаяти и пътуване!.Лесна и ефективна за използване, премахва неравностите и петната от повърхността на ноктите; Тези пилочки и буфери бързо и лесно се мият, устойчиви на вода.Подходящи за маникюр, даване на форма на ноктите, грижа за ноктите, полагане на ноктите и полиране на ноктите.Можете да ги използвате у дома и в козметичния салон. 20pcs наждачных дъски за естествени нокти.Практичен и бърз за употреба, той е идеален за това, винаги да го носите във вашата чанта.Чист и идеален очерченные ноктите си във всяка ситуация. Размер : 8,8 * 2 см/от 3.46 "* 0,78"; Цвят ще бъде изпратен на случаен принцип!Здрав, издръжлив, високо качество, мини размер, лесно да държи в ръцете си и удобен за носене!Отличен за занаяти и пътуване!.