Сменяеми Бутони Лента Печатна платка за PS4 4 Pro е Тънък Контролер Водещ Филм Клавиатура Гъвкав Кабел Синьо JDS 040 050 010 030 (JDS040)
  • New

Сменяеми Бутони Лента Печатна платка за PS4 4 Pro е Тънък Контролер Водещ Филм Клавиатура Гъвкав Кабел Синьо JDS 040 050

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Това е смяна на бутони, ленти, печатна платка, филм на оригиналната версияЗамяна филм Buttons съвместима само с контролерите на PS4.Изискват се професионални умения за ремонт.Замяна на печатна платка Buttons Лентата е предназначена само за ремонт на счупени или дефектен панел от бутони контролери PS4. лента на филма с бутони. Основни характеристики : -Тази замяна филм за печатна платка с бутони, предназначени само за PS4. - Изискват се професионални умения. - Изработен от висококачествени материали, здрав и издръжлив, с дълъг срок на служба.Лесен за използване, професионално, много практичен като добра алтернатива.Моля, имайте предвид, че на опаковката е само на 5 бр. бутони, ленти, фолио за печатни платки, други аксесоари в комплекта не са включени!Основни характеристики : Съвместимост : само за PS4.