Набор от Червила, ZITIANY 4 бр., Матиран Поляризирана Velvet Блясък за Устни С Промяна на Температурата, Устойчива Матово Червило, Velvet Хидратиращ Набор от Червила, Подарък ?
  • New

Набор от Червила, ZITIANY 4 бр., Матиран Поляризирана Velvet Блясък за Устни С Промяна на Температурата, Устойчива Матово

BGN 5.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?【Матово червило Soft Mist】 - многоцветен червило с изключително комфортен матиран ефект и мека кремообразна текстура, която лесно се нанася равномерно разпределени под формата на паста и изсъхва, създавайки луксозна бархатистое послевкус, който се запазва в продължение на няколко часа ?【Блестяща и безмилостна】 - Оригинален червило червена светлина с изключително комфортен матирано усещане и мека кремообразна текстура лесно се нанася равномерно разпределени под формата на паста и изсъхва до луксозен бархатистого послевкусия, което се запазва в продължение на няколко часа. ?【6, различни видове комплекти за червило на избор】 - Този набор от червило е проектиран във формата на кутия за цигари.Всеки комплект включва 4 уникални цветове.Можете да изберете някоя тъмна или светла, червило, която ви харесва, а разнообразието от цветове, подходящи за всеки стил и повод, за да ви направи очарователни. ?【Набор от многоцветни губных червила,】 - Този набор от губных червила, телесен цвят създава идеална основа за всякакъв вид грим на устни, от неутрални до смели, подходящ за всички сезони и за всякакъв повод, особено за офиса, за срещи, пазаруване, партита.Тук има по нещо за всеки, независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор. ?【Гаранция за качество на продуктите】 - Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт, винаги можете да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа.Тегло на продукта : 32,0 грама. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !? ?Има множество червила, блесков за устни и козметика. ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~ технически характеристики на : ✨Заглавие : цигари-тръба червило набор от ✨количество : 4шт ✨применимая тълпа : всеки, всеки цвят на кожата ✨цвят : цветни ✨размери на продукта : 8.