Linkidea 2 Опаковки Стенен Държач за четка за зъби Алуминиева Сплав, поставка за Чаши за четка за зъби 2 в 1, Самоклеящийся Органайзер за Четка за зъби за Душа в Банята (че?
  • New

Linkidea 2 Опаковки Стенен Държач за четка за зъби Алуминиева Сплав, поставка за Чаши за четка за зъби 2 в 1, Самоклеящийся

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Държач за четка за зъби е изработен от алуминиева сплав, здрав, устойчив на абразия, компактен, поддържа ред в банята дизайн на четка за зъби 2 в 1 е подходящ за повечето пасти за зъби, чаши, в ежедневния живот, за да отговори на житейски нужди.Стенен държач за четка за зъби самоклеящийся и може да се използва за повечето гладки и непорести повърхности, като керамични плочки, стъкло, фибростъкло и т. Размерът на притежателя за четка за зъби : 1½ "x 1½" x 2½" (4.5 см x 4 см x 7 см).Комплектът включва : поставка за Чаши за четка за зъби алуминиева сплав x 2. Характеристика : - Самоклеящийся държач за четка за зъби не изисква пробиване и може да се използва като организатор в бани, душ кабини, изложбени зали, кухни, проходимост, кемперах, трейлерах и т. Забележка : -Само поставка за чаши за четка за зъби алуминиева сплав, други в комплекта не са включени.