Cabilock 5 бр. Преносим Стъргало За Предното Стъкло, Врати, Стоманени Чистачките, за Пречистване на Стъкло за Душ, за Кола, Ракел, Чистач, Мивка, Домакински Инструмент От ?
  • New

Cabilock 5 бр. Преносим Стъргало За Предното Стъкло, Врати, Стоманени Чистачките, за Пречистване на Стъкло за Душ, за Кола,

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чистачките : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, този прозорец стъргало лесно се поддава на обработка или деформация Стъргалка, за да се стъклена врата : отличен почистване инструмент за миене на прозорци, баня, огледала и автомобилни стъкла, стъклени врати.Стъргало за душата : Стъргало за душата эргономичен, лек и удобен за използване и е идеален за използване на плочки в банята, вратите и огледала душ кабина, прозорците на къщите.Малко стъргало : Нашият стъргалка, за да се стъклени врати помага за лесно премахване на вода и пяна и разнообразни, за гладки стъкла, автомобилни стъкла, огледала, врати и душ кабини.Домакински стъргало : най-Добрият избор за почистване на огледала в банята, прозорци, сапунени душ врати, кафельных повърхности, автомобилни стъкла, стъклени душ стени.Списък на пакетите 5 x Ракел 5 x Лепкава кука Характеристики - Размер : 35,00 X18,30 X3,00 см. / 13,76 X7,19 X1 Ракел за автомобилни стъкла. - Цвят : Ракел за кола - Материал : неръждаема стомана, силикон стъкло ракел - Разработена с извънбордов на една кука за лесно съхранение, можете да се съхранява на ракел за душата на стената баня, кухня, пералня и т., Автомобилен пречиствател за прозорци. - Добре изработени от висококачествени и здрави материали, безопасен и практичен за по-дълга употреба стъргало за баня. - Бързо изплакнете вода със стъклени врати, огледала, стъклени прозорци, плочки и още много други, поддържане на чистотата на вашия дом стеклоочистителем. - Неговата дръжка дава възможност за удобно хващане и стискане, спестява вашите усилия, лесен за употреба домакински стъргало. - Професионален и практически стъргало за почистване на стъкло, изящна изработка предоставя своята практичност като инструмент за почистване на прозорци.Информация за продукта Автомобилен стъргало за миене на прозорци все още загрижени за това как се мият прозорците?Все още търсите универсален преносим стъргало?Тогава не трябва да пропускате нашата чистачка.