Диспенсер за вода за домашни любимци, Котки Фонтан, Керамични Диспенсер за вода за домашни любимци с Тихо помпа за Кучета и котки, Компактен, Лесно Моющаяся Електри?
  • New

Диспенсер за вода за домашни любимци, Котки Фонтан, Керамични Диспенсер за вода за домашни любимци с Тихо помпа за Кучета и

BGN 94.05

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИНАГИ ПРЕСНИ : автоматично оборудвайте вашия домашен любимец на прясна питейна вода от поилки [Auto фонтан] : Този фонтан за домашни любимци може да се регулира дебита на водата, което може да накара животните да пият повече вода и да се намали проблеми с бъбреците.Капацитет 0,8 литра, той е идеален за кучета и котки със среден размер. [Ултра-тих】 : Шум на помпата на фонтана за котки и кучета по-малко децибели, не ви притеснява през нощта, дори страхувам се избегне нарушаване на вашите котки и кучета, да спи до много късно. [и висока филтър способност] : Филтърът е изработен от въглища филтърна вата за запазване на мирис ai [Комфорт и чистота] : Котешко извор, подходящи за котки над 2 месеца и кучета от всички възрасти.Тя може да се използва в ванночках за птици, за лесно разглобяване и почистване.