AALINAA Диспенсер за вода за домашни любимци, Чешма за вода за Кучета и котки, Автоматичен Безшумен Диспенсер за вода за домашни любимци с Филтър, Биологичен филтър, Ти?
  • New

AALINAA Диспенсер за вода за домашни любимци, Чешма за вода за Кучета и котки, Автоматичен Безшумен Диспенсер за вода за домашни

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нека вашият домашен любимец да се радва на свежа храна и чиста водаПо-голям капацитет-капацитет за вода 1,5 л, специална плавно подаване на вода и филтрирана вода мотивират вашите любимци пие повече. Умен, тих, противоскользящий, здрав контейнер за попълване на запасите.Удовлетворяйте нуждите на котки, кучета, птици и други дребни животни в пиенето.Лесен за използване и почистване.Функция почистване на Филтър с мрежа, филтър за маса с водно контури, ефективно отстранява замърсяванията и домашни любимци, омекотява водата и подобрява вкуса на водата.Ултра тих и ниска консумация-Ултра тиха помпа с ниска консумация на енергия, не побеспокоит вас или вашия домашен любимец. Универсално приложение : фонтан за домашни любимци, наемане, хидропоника, и може да се използва като украса у дома, по-красиво.