PRETYZOOM 10 бр., Сини Очарователни Фиби за коса за Момичета, Празничен Подарък за малки Деца, на Жените Панделки за Момичета, Панделки за Деца, Детски Лък на Прическа, Аби?
  • New

PRETYZOOM 10 бр., Сини Очарователни Фиби за коса за Момичета, Празничен Подарък за малки Деца, на Жените Панделки за Момичета,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шнола за коса с лък-безопасен за деца в употреба, не нарани чувствителна кожа на вашето бебе, подредена в чорап, така че можете да го използвате свободноСЪОТВЕТСТВИЕ за коса за момичета - В допълнение към това, че те са подходящи за ежедневието на момичетата, те също могат да бъдат използвани в ролевите игри партита, Коледа, Хелоуин,.ШНОЛА за коса за деца - щипки за коса-лъкове за вашето дете, които могат да се носят в деня на раждането, коледно парти, сватба, парти и др.ШНОЛА за коса - вашето дете, дополните ежедневното носене на вашето бебе тези лъкове за коса.Шнола за коса за момичета-лесни за съхранение и носене, подходяща за сватбен танц или ежедневни рокли, както и обичайните размери за фиксация на косата.В комплекта са включени 10 х заколок за коса Характеристики -Красиви лъкове за коса с клип.Идеалният подарък за децата на рожден ден, детски душ, Коледа, празник, празници и други сатен дъвка за къдрава коса. - Предназначена е за момичета, лека на тегло, няма да ви тежи на главата и косата, могат да издържат време на служба фиби за коса flower момичета. - вашата миличка, дополните ежедневното носене на вашето бебе тези фиби за коса за малки деца. - Лесен за съхранение и за носене, подходяща за сватбени танци или ежедневни рокли, както и обичайните размери за определяне на бантиков за коса. - Цвят : син необичайна шнола за коса Материал : Плат, щипки за коса-лъкове за момичета Размер : 13,00 X11,00 X6,00 см / 5,11 X4,32 X2 малки лъкове за коса. - В допълнение към това, че той е подходящ за ежедневна употреба за момичета, той също може да се използва ролеви партита, Коледа, Хелоуин и т., Детски лъкове за коса.Описание на продукта Лък от косата, Той не ще се плъзгат лесно или да падне; може да ви позволи да декорирате облекло и вашата привлекателност.шнола-лък за коса Украсете детски стил на обличане нашите красиви фиби за коса, които със сигурност ще ви помогнат да се превърне в един от най-атрактивните деца на партито.