Колела за офис стол GBH-Casters количка, Защитно покритие за безшумно въртящи се колела от PVC, с номинална стойност, Комплект от 5 теми, товароподемност 250 кг (Тип вилица и ?
  • New

Колела за офис стол GBH-Casters количка, Защитно покритие за безшумно въртящи се колела от PVC, с номинална стойност, Комплект

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Имитация на дизайна на гуми за увеличаване на носещата способност на ролки Максимална весовая категория : 50 кг кръг, товароподемност 5 следа е 250 кг. ★ Универсален размер, подходящ за повечето модели офис столове.Разработено като колелото на пряк заместител на офис столове за лесно издърпване и бърз монтаж, а също така и безпроблемна работа. ★ Тези ролки се използват за защита на масивно дърво, ламинат, плочки, плочи и други подови настилки от повреди и драскотини, както и мокети. ★ Колела, изработени от висококачествен PVC, който е екологично чист и продължителен, полезен за здравето и безвкусен.Свързващо оборудване, высокопрочное, водонепроницаемое и влагостойкое. ★ Като професионален доставчик на ролки, нашата продуктът е преминал цялостна проверка и опаковане в съответствие на всички стандарти за безопасност, моля, бъдете сигурни за закупуване.Тъй като колела са стари или счупени, а вие не искате да си купите нов офис стол, нашите колела за столове ще станат най-добрия избор, за да спаси парите си!Екологично чисто тихо колело е от PVC, без шум, без драскотини, без следи по пода, ще се насладите на тиха и гладка скольжением и да работят напрегнато Дизайн с имитация на гуми повишава носещата способност на ролки. Максимална весовая категория : 50 кг на кръг, с капацитет от 5 следа е 250 кг. Защитава дървени дъски, ламиниран паркет, плочки, плочи и всички други твърди подови настилки от повреди и драскотини.Това се отнася и за коврам : вращаясь на 360 градуса колела могат ефективно да намали усилие на пода.Разделя на плунжерный вид и на резба.