Възглавница за главата с останалите столче за кола EFINITO, Автомобилната въздушна Възглавница за шията, Здрава въздушна Възглавница за врата от чиста пяна с памет еф?
  • New

Възглавница за главата с останалите столче за кола EFINITO, Автомобилната въздушна Възглавница за шията, Здрава въздушна

BGN 18.68

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Този продукт Възглавница за главата с останалите седалки за кола за врата, въздушна възглавница за шията, за автомобилни седалки от 100% чиста пяна с памет ефект, възглавница за врата с дышащим сменяем калъф, удобна ергономична и улесняваща болка в областта на шията ✔ Въздушна възглавница за главата с останалите столче за кола осигурява незабавно облекчение на гърба и шията, и в същото време осигурява удобна позиция на водача!Повече никаква болка в областта на шията, докато сте в колата!. ✔ Въздушна възглавница за главата с останалите седалки - това е нещо, което не е достатъчно за вашия автомобил!Изключително удобен и поддържа, идеален за шофьорски и пътнически седалки. ✔ Нашата възглавница за подкрепа на врата дишаща, както калъф от мека тъкан осигурява добра циркулация на въздуха.Калъф за възглавница и може да се сваля и пере в машина. ✔ Въздушна възглавница за главата с останалите седалки е изработена от висококачествена пяна с памет ефект, не притежава миризма, която не се втвърдява дори и студена зима. 100% от пяна с памет ефект. ✔ Този продукт Възглавница за главата с останалите седалки за кола за врата, въздушна възглавница за шията, за автомобилни седалки от 100% чиста пяна с памет ефект, възглавница за врата с дышащим сменяем калъф, удобна ергономична и улесняваща болка в областта на шията. ✔ Въздушна възглавница за главата с останалите столче за кола осигурява незабавно облекчение на гърба и шията, и в същото време осигурява удобна позиция на водача!Повече никаква болка в областта на шията, докато сте в колата!. ✔ Въздушна възглавница за главата с останалите седалки - това е нещо, което не е достатъчно за вашия автомобил!Изключително удобен и поддържа, идеален за шофьорски и пътнически седалки. ✔ Нашата възглавница за подкрепа на врата дишаща, както калъф от мека тъкан осигурява добра циркулация на въздуха.