Торбички за кучешки какашек с невероятна миризма BOS - трайни и без мирис [Размер: M, цвят: светло син] (90 броя, опаковка от 2 броя) (180 пакет)
  • New

Торбички за кучешки какашек с невероятна миризма BOS - трайни и без мирис [Размер: M, цвят: светло син] (90 броя, опаковка от

BGN 17.34

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔️ Чантата е в размер на 11,8x15,7 инча (30х40 см), с разширени ластовицами, вижте на картинкатаТрайна и достатъчно здрава!. ✔️ Висока производителност благодарение на феноменалната си технология за запечатване на миризми ще ви изненада!Пакети без мирис!. ✔️По-безопасен и гигиеничный начин за изхвърляне на памперси или всякакви лоши миризма вещества.Той не само задържа ВСЯКА миризма (не само на замърсени подгузниками), но дори и бактериите!!. ✔️ Лесна за използване!Сложи памперси или други зле миришещи вещества в торбичка и завържете възел! (От пакети не е дръжка за обвързване.) Надеждно запечатани и изненадващо, без мирис!. ✔️ Се предлага в компактна кутия и всеки пакет се бутилира (в роли)!!Мек материал и лесно се закрепва!Непрозрачен бял на цвят.