Кратък Коледен натиснете върху ноктите: 24 бр. Въздушни нокти с рисунки, Сладък коледен подарък, акрилни Нокти във формата на снежен Гроб, Арт Салон, Режийни Ноктите ?
  • New

Кратък Коледен натиснете върху ноктите: 24 бр. Въздушни нокти с рисунки, Сладък коледен подарък, акрилни Нокти във формата на

BGN 2.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

24 * режийни ноктите 1 * Залепете лист със стикери. 1 * Мини пила за нокти. 1 * Дървена пръчка. 24шт кликват върху пирон в 12 различни размери в една кутия.Можете да изберете най-подходящите режийни нокти за себе си, лесно се режат и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва.Лесно се нанася и отстранява.В нашият комплект за режийни ноктите също е включена мини пила за нокти, 1 бр. стикери за режийни нокти в броя 24 броя и 1 бр. дървена пръчка за облекчаване на административните нокти.Те ще ви помогнат лесно и бързо да кликват върху пирони за ковчези.Отнема само 5 минути, за да получи едно и също качество, че и в маникюрном салон!Създай свой собствен красив и съвършен маникюр по всяко време и на всяко място с помощта на нашите стилни режийни нокти.Тези акрилни нокти са идеални за специални случаи, като например различни партита, сватби и довиждане.Също така е подходящ за такива празници като Св. Валентин, Хелоуин, Коледа и т. това е Прекрасна идея за подарък за съпруги, приятелки, сестри, роднини, приятели и т. Дълга лъскава режийни ноктите с пълно покритие във формата на розово гроб на балерина с телесен цвят, изработени от акрил, ABS-пластмаса, леки и предпазват си естествени нокти.Тези изкуствени режийни ноктите лесно отслаивать или за почивка, цвят лесно да избледняват и живота е дълъг.Dealswin Изкуствени фалшиви нокти са изработени от ABS материал е с добро качество, да не вредят на вашето здраве и на ноктите.Нашата печат върху ноктите си с дизайн, лесен за употреба, изисква само няколко минути, за да получи едно и също качество, че и в маникюрном салон!.Подходящите случаи : парти, сватба, Коледа, начало декор режийни нокти със собствените си ръце. на всеки комплект, се предлага с 12 различни размери, лесно намерете това, което най-добре отговаря на пръстите на ръцете.