Костюм Котка Аниме Облекло за Котки Костюм Котка на Хелоуин Танджиро Cosplay за Малки Кучета Екипировки за Котки (Танджиро Камадо)
  • New

Костюм Котка Аниме Облекло за Котки Костюм Котка на Хелоуин Танджиро Cosplay за Малки Кучета Екипировки за Котки (Танджиро

BGN 6.50

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Размер : Дължина на шията : 14 см/36 см, дължина на гърба : 11 см/29 см, дължина на гръдния кош : 21 инча/54 виж Подходящ за повечето котки и малки кучета, не е подходящ за по-големи кучета ? Лесно записвам косата : Изработен е от висококачествен шифонового материали, лек и еластичен, удобен и дишащи, не е лесно да се придържа към косата и деформирана. ?Вдъхновяващ дизайн : Вдъхновен от аниме, той идеално възпроизвежда костюми на герои.С изключение на костюми котки Незуко, който представлява пуловер, а останалите четири костюм на котка са на копчета, и всички те много лесно се поставят и свалят. ? Применимая сцена : Костюми котки са много подходящи за всички видове котешки шоу, cosplay-партита, Хелоуин и т., Облечете го, и вашият домашен любимец ще се превърне в най-привлекателно същество!. ? ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК, Ако се чудите какво можете да дадете на вашия домашен любимец be loved by the cat на този празничен сезон, на тази търсенето си свършва – не чакайте повече, натиснете бутона "Добави в кошницата", да си поръчате днес. ? Размер : Дължина на шията : 14 см/36 см, дължина на гърба : 11 см/29 см, дължина на гръдния кош : 21 инча/54 виж Подходящ за повечето котки и малки кучета, не е подходящ за по-големи кучета. ? Лесно записвам косата : Изработен е от висококачествен шифонового материали, лек и еластичен, удобен и дишащи, не е лесно да се придържа към косата и деформирана. ?Вдъхновяващ дизайн : Вдъхновен от аниме, той идеално възпроизвежда костюми на герои.С изключение на костюми котки Незуко, който представлява пуловер, а останалите четири костюм на котка са на копчета, и всички те много лесно се поставят и свалят. ? Применимая сцена : Костюми котки са много подходящи за всички видове котешки шоу, cosplay-партита, Хелоуин и т., Облечете го, и вашият домашен любимец ще се превърне в най-привлекателно същество!.