Горната фабрична Табелка на Кожата Защитно Vinyl Стикер на кожата Калъф за конзолни Кожи Серия X Амбалажна Стикер с Две Безплатни Стикери на Безжичен контролер 60666 Decal
  • New

Горната фабрична Табелка на Кожата Защитно Vinyl Стикер на кожата Калъф за конзолни Кожи Серия X Амбалажна Стикер с Две

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Защита от надраскване, удар, повърхностно втвърдяване до 3 часа ефективно предпазва корпуса от надраскване или износване; Отлична защита на конзолата и контролери for Series X от драскотини и прах.Изработен от висококачествен винил с дизайн с висока резолюция.Предлага се с 1 скин конзола и 2 скинами контролер.Лесно се нанася, лесно се без остатък. напълно хомогенен на 360 градуса. 1 : 1 истинско машинно шлифоване.Придайте на вашата конзола и администраторите нов, свеж адаптивни вид, подходящи за вашия вкус. 【Обслужване след покупка】 : Ние сме щастливи да ви помогне.Моля, обърнете внимание, че ние винаги сме тук, за да помогне.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси.Параметри : Стока : Vinyl обшивка на цялото тяло за X Series хрупаковка : 1 комплект обшивки за конзоли x2 серия бр. обшивка за контролери серия X Процедура на инсталиране : 1. Пречистване на вода 2.Внимателно почистете повърхността на конзола и контролер 3. Внимателно и бавно залепете стикер на устройството. Паста за зъби е лесен и непринужденна, лесно се отстранява.Инсталиране на:① Почистете повърхността на възможно най-внимателно.Спирт кърпа без кърпичка за премахване на мазнини или други замърсители.Повечето проблеми с незалепващо покритие, причинени от попадение никакво масло или лубрикант на оборудване, преди да инсталирате.② Откъснете парче кора от хартия подплата.Не позволявайте на самозалепваща се повърхност за всичко, което се докоснат.③ Определете място за настаняване.Като се започне с бокс, нанесете на кожата (стикер) с пръсти по повърхността, и след това натиснете го към цялата повърхност.④ Ако парче пропускам криво, можете да внимателно вдигна го и се повтаря нанасяне на паста.⑤ Моля, внимателно выдавите въздушни мехурчета, образувани по време на инсталацията.

Item:
Whole Body Vinyl Skin for X Series X
Package:
1 set skins for Series X console:
2 pcs skins for Series X controllers:
Installation procedure:
1.Clean hands with water:
2.Wipe the console and controller surface cleanly:
3.Stick the sticker on the machine carefully and slowly:
Paste is simple and easy, remove easily.:
Installation::
① Clean the surface as thoroughly as possible. Rub with alcohol on a lint-free cloth to remove grease or other contaminants. Most non-stick problems are caused by some kind of oil or grease on the equipment before installation.:
② Peel off a piece of skin from the paper liner. Do not let the adhesive surface touch anything.:
③ Determine the placement location. Starting from the corner, apply the skin (sticker) to the surface with your fingers, and then press it over the entire surface.:
④ If a piece is Posted crooked, you can gently lift it and Repeat the paste.:
⑤ Please gently squeeze out the air bubbles generated during installation. :