BESPORTBLE Artificiales para Украса За Аквариум Декор Инфинити Декор за вашия Аквариум Светят в Тъмното Декор за Аквариум с Изкуствени Водни Растения Растения Аквариум Фалшив ?
  • New

BESPORTBLE Artificiales para Украса За Аквариум Декор Инфинити Декор за вашия Аквариум Светят в Тъмното Декор за Аквариум с

BGN 7.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изкуствени растения : украса за вашия аквариум с този реалистичен орнаментиРастения за аквариум : придадат на привлекателността и жизнеността на вашето простия и скучному аквариуму.Цветен декор : дизайн с стойка за стабилна стойка.Това е чудесно и красива украса за вашия аквариум, без вреда за вода, риби и други живи същества.Реалистични растения аквариум : Изработени от екологично чист силикон материал, достатъчно за вашите риби.Светещи в тъмното растенията : са Подходящи както за сладководни, така и за солена вода.Осъществяване на списък 1 х комплект аквариумни растения Характеристики - Цвят : както е показано изкуствени водни растения. - Материал : силикон, реалистични растения аквариум. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и реалното стока изкуствен гъби аквариумное растение. - Размер : приблизително. Цветен декор с размер 10,5x6x9 виж - Дизайн с основание за стабилна стойка.Това е чудесно и красива украса за вашия аквариум, без вреда за вода, риби и други живи същества аквариумного пейзаж. - Е подходящ, както за декорация на цветя в сладка, така и в солена вода. - Придадат вид и жизненост на вашите обикновен и скучен аквариумным на растенията. - Изработен от екологично чист силикон материал и е подходящ за озеленяване на декора на вашия аквариум. - Украса за вашия аквариум с този реалистичен орнаменти и декорации за аквариум за декорация на аквариум украса изкуствени растения имитация на камък на замъка цветен декор големи малки предприятия средни светят в тъмното украса за аквариум изкуствени растения фалшиви растения за аквариума растения аквариум. - Блясък ефект ще се наблюдава само при изкуствени растения с актиническим осветление.Информация за продукта Флорални декорации Тази стока е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване без избледняване и без мирис.