Стикери за нокти с изображение на Тигър, Дизайн на Холографски Стикери За нокти С Пренасяне на вода от Картун Тигър, Акрилни Стикери за нокти с животни за жени и Мом?
  • New

Стикери за нокти с изображение на Тигър, Дизайн на Холографски Стикери За нокти С Пренасяне на вода от Картун Тигър, Акрилни

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Брой】 Вие ще получите 12 листа воден стикери за нокти с животни-тигри, размерът на всяка хартия 2,52 х 2,08 инча (6,3 х 5,4 см)Съдържа 12 рисунки тигровых модели, тези стикери за нокти с животни са идеални за други видове нийл арт. 【Лесна употреба】 Инструкция е прикрепен към опаковката, изрежете фигура на животното, за да го привлече към повечето естествени или режийни нокти, след това спуснете във водата, и ще бъде в състояние да получи желаната фигура, след това нанесете топ лак, за да рисунка не смещался.Можете да получите желания нийл-арт, те продължават дълго и няма да люпя с вашите ноктите, насладете се на очарованието, което те придават на ноктите. 【Повече модели】 Всеки стикер е разумен оформлението, което може да побере повече от красиви модели, съдържа различни мотиви : сладък тигър, свиреп тигър, cartoony тигър, графити-тигър и т. Има още няколко рисунки на животни-тигри, за да създадете свой собствен стил на нийл арт. 【Дизайн нокти】 Професионален дизайн на стикери за нокти, можете да украсите ноктите си с пайети, с стикер за нокти или фолио за нокти и т. Стикери за нокти могат да се комбинират с други декорации за нокти, за да се създаде нийл-арт.Изрежете симпатичен модел така, че той се приближаваше до повечето природни или режийни нокти. 【Широко се използва】 Тези декорации за нокти под формата на животни са много подходящи за нокти-арт, нийл арт с пайети, занаяти, празнични декорации на ноктите на краката си, своята практика за мобилен телефон и т. Са идеални за домашна употреба и за професионално маникюрного салон.Тези стикери за нокти с изображение на тигър - един чудесен подарък за любительницы маникюр. Комплект стикери за пренос на вода с голографическими животни, на 12 листа, 12 дизайни татуировки тигър за нокти са идеални за върховете на ноктите от смола.